top icon
Επικαιρότητα

Η Ferrari αναβιώνει σήμερα στο Μονακό το «C’etait un Rendez-Vouz» με τον Charles Leclerc και μία SF90 Stradale

O Claude Lelouch, o δημιουργός του διάσημου φιλμ «C’etait un Rendez-Vouz», επιστρέφει δριμύτερος και σε συνεργασία με την Ferrari θα μαγνητοσκοπήσουν σήμερα στους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό μια ανάλογου ύφους ταινία μικρού μήκους με συμπρωταγωνιστές μια SF90 Stradale και τον Mονεγάσκο οδηγό της Scuderia Ferrari, Charles Leclerc.

Το συναρπαστικό φιλμ «C’etait un Rendez-Vouz» αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση στον μαγικό κόσμο των ταινιών μικρού μήκους, χάρη στην πρωτότυπη και αρκούντως ριψοκίνδυνη ιδέα του δημιουργού του, Claude Lelouch. Το διάσημο στους φίλους της ταχύτητας «Ήταν ένα ραντεβού», το οποίο γυρίστηκε με άκρα μυστικότητα ένα κυριακάτικο πρωινό του Αυγούστου το 1976 στους σχεδόν άδειους δρόμους του Παρισιού, αποτελείται από ένα μονοπλάνο διάρκειας 8 περίπου λεπτών το οποίο απεικονίζει ένα «δαιμονισμένο» αυτοκίνητο να κινείται δίχως αύριο στους δρόμους της πόλης του φωτός αγνοώντας πλήρως κάθε σήμανση και κανόνα.

Όπως αποκαλύφθηκε τα χρόνια που ακολούθησαν, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τα γυρίσματα ήταν μια Mercedes 450 SEL, με τη «μουσική επένδυση» να προέρχεται από τον V12 κινητήρα της προσωπικής Ferrari 275 GTB του δημιουργού του «C’etait un Rendez-Vouz». Το αυτοκίνητο, σύμφωνα με πρόφατους υπολογισμούς, κάλυψε μια απόσταση 10,6 χλμ. διατηρώντας έτσι μια μ.ω.τ. της τάξης των 80 περίπου χλμ./ώρα.

Δείτε στη συνέχεια το «C’etait un Rendez-Vouz»

Θέλοντας να αναβιώσει το μύθο της διάσημης αυτής ταινίας, η Ferrari ανακοίνωσε πως θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει σήμερα στους δρόμους του Πριγκιπάτου του Μονακό το remake της διάσημης ταινίας μαγνητοσκοπώντας σε συνεργασία με τον Claude Lelouch το δικό της «Ήταν ένα ραντεβού» με άρμα μια Ferrari SF90 Stradale και οδηγό τον Μονεγάσκο πιλότο της Scuderia Ferrari, Charles Leclerc.

Ο τίτλος του νέου φιλμ των Ιταλών είναι «Le Grand Rendez-Vous», ενώ κάθε άλλο παρά τυχαία είναι η επιλογή της συγκεκριμένης ημερομηνίας για την πραγματοποίηση των γυρισμάτων, καθώς σήμερα στους δρόμους του Πριγκιπάτου θα ελάμβανε  χώρα ο 7ος γύρος του Π.Π. της F1 για το 2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ