top icon
Κόσμος

Η Genesis κάνει «απόβαση» στην Ευρώπη

Η Genesis, η premium μάρκα της Hyundai, ανακοίνωσε ότι ξεκινά τη διάθεση των αυτοκινήτων της στην Ευρώπη, σε επιλεγμένες αρχικά αγορές, από το προσεχές κιόλας καλοκαίρι.

Η άγνωστη για τα αυτοκινητικά δεδομένα της γηραιάς ηπείρου Genesis, η οποία γιόρτασε την πέμπτη επέτειό της τον περασμένο Νοέμβριο, πραγματοποιεί με προσεκτικά βήματα την «απόβασή» της στην Ευρώπη με την υπόσχεση να προσφέρει «εξαιρετικά επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών της», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ίδια στη σημερινή της ανακοίνωση.

Με αφορμή το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο, η Genesis θα λανσάρει την υπηρεσία Genesis Personal Assistant, με τους καθ’ ύλη αρμοδίους των Genesis Studios να διαχειρίζονται κάθε πτυχή της εμπειρίας αγοράς και ιδιοκτησίας των νέων πελατών. Στα πλαίσια του νέου επιχειρηματικού της μοντέλου, η Genesis θα προσφέρει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα παράδοση και παραλαβή του οχήματος από το σπίτι ή το γραφείο προκειμένου οι ιδιοκτήτες να μην χρειάζεται να επισκεφθούν το επίσημο δίκτυο για οποιονδήποτε λόγο.

Σύμφωνα με την κορεάτικη εταιρεία, το «βιβλίο παραγγελιών» για το 4θυρο Genesis G80 και το SUV μοντέλο Genesis GV80 θα ανοίξει από το προσεχές καλοκαίρι, με τα νέα G70 και GV70 να ακολουθούν σύντομα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης στην Κίνα τον περασμένο μήνα, το Electrified G80 θα είναι το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Genesis που θα φτάσει στην Ευρώπη.

Δύο επιπλέον ηλεκτρικά μοντέλα με μπαταρία αναμένεται να λανσαριστούν επίσης κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου παρουσίας της Genesis στην Ευρώπη.

Σε πρώτη φάση, η Genesis θα έχει εμπορική παρουσία σε Μ. Βρετανία, Γερμανία και Ελβετία εγκαινιάζοντας από ένα Genesis Studio στο Λονδίνο, το Μόναχο και την πόλη της Ζυρίχης.

Genesis

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ