top icon
Επικαιρότητα

Η Michelin δείχνει την οικολογική της ευαισθησία

H Michelin προχωρεί σε συνεργασία με την εταιρεία Plant-a-Tree.gr σε μία σειρά «Πράσινων Δράσεων» με στόχο την αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Για τη Michelin ο σεβασμός προς το περιβάλλον αποτελεί καθημερινό μέλημα, είτε πρόκειται για την ανάπτυξη «πράσινων» ελαστικών, είτε για τη δέσμευσή της εταιρίας στην αειφόρο ανάπτυξη. Είναι άλλωστε γνωστή για την εμπειρία που διαθέτει στην κατασκευή των συγκεκριμένων προϊόντων. Έχοντας ήδη παρουσιάσει λοιπόν τα ελαστικά 4ης γενιάς Michelin Energy saver, που διασφαλίζουν την ενεργειακή αποδοτικότητα σε συνδυασμό με τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος, ετοιμάζεται τώρα να δείξει ακόμα πιο άμεσα το ενδιαφέρον της για το περιβάλλον.
 
Όπως ανακοινώνεται λοιπόν η Michelin προχωρεί σε συνεργασία με την εταιρεία Plant-a-Tree.gr, μία νέα και δυναμική περιβαλλοντική εταιρεία, που έχει ως στόχο την προσθήκη πρασίνου, την ευαισθητοποίηση αλλά και τη δραστηριοποίηση των πολιτών καθώς και του ευρύτερου ιδιωτικού τομέα στη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος και την αντιστάθμιση ρύπων. Η πρώτη προσπάθεια γύρω από τις «Πράσινες Δράσεις» τους θα ξεκινήσει αυτό το Νοέμβριο και πιο συγκεκριμένα στην Κασσάνδρα της Χαλκιδικής, όπου θα πραγματοποιηθεί η τοποθέτηση σημαντικού αριθμού δένδρων.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ