top icon
Επικαιρότητα

Η νέα Aston Martin DB9 GT Bond Edition

Μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής αφιερωμένη στον πιο διάσημο κινηματογραφικό πράκτορα όλων των εποχών.

Αφορμή της επετειακής αυτής DB9 GT, η οποία αναμένεται να παραχθεί σε μόλις 150 αντίτυπα, αποτέλεσε τόσο το λανσάρισμα της νέας ταινίας Spectre με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, όσο και τα 50 χρόνια της στενής συνεργασίας της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας με τους παραγωγούς της ταινίας. Επί της ουσίας, η Bond Edition είναι βαμμένη σε ένα ιδιαίτερο ασημί χρώμα, που φυσικά ονομάζεται Spectre Silver, ενώ την ίδια στιγμή διαθέτει νέους τροχούς διαμέτρου 20 ιντσών σε μαύρη απόχρωση, αεραγωγούς στο καπό από αλουμίνιο, διαφορετικό splitter εμπρός και διαχύτη αέρα στο πίσω μέρος, καθώς και γκρι δαγκάνες στο σύστημα πέδησης. Εκ των ουκ άνευ ασφαλώς και οι διακοσμητικές επιγραφές «007 Bond Edition»… Στο εσωτερικό, οι πινελιές με σημείο αναφοράς τα γνωστά λογότυπα του αειθαλούς Βρετανού πράκτορα κοσμούν τόσο την κεντρική κονσόλα όσο και το διαχωριστικό του πίσω καθίσματος, ενώ το παρόν δίνει και ένα αριθμημένο μεταλλικό ταμπελάκι που φιλοτεχνείται από τον τριψήφιο αριθμό «007».

Κάτω από το καπό του αυτοκινήτου εξακολουθεί να «ζει» ο γνώριμος 6λιτρος ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας της Aston Martin, ο οποίος αποδίδει 547 ίππους και 620 Nm ροπής προσφέροντας σε συνδυασμό με το αυτοματοποιημένο 6τάχυτο κιβώτιο Touchtronic II επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μόλις 4,5 δλ.

Για όσους τυχερούς, η τιμή της διαφορετικής όσο και συλλεκτικής αυτής DB9 GT, ορίστηκε στις 165.000 βρετανικές λίρες._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ