top icon
Επικαιρότητα

Η νέα Toyota GR Supra εξαντλήθηκε

Και τα 900 αντίτυπα του ιαπωνικού κουπέ, τα οποία θα κατασκευαστούν μέσα στο 2019, έχουν ήδη πουληθεί στη γηραιά ήπειρο σε ισάριθμούς αγοραστές.

Μετά από 17 χρόνια απουσίας, η Toyota επέστρεψε στην κατηγορία των σπορ κουπέ αυτοκινήτων παρουσιάζοντας την GR Supra – ένα αυτοκίνητο με υψηλές προσδοκίες που ήδη γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Και δη το ευρωπαϊκό, καθώς όλη η παραγωγή του μοντέλου για το 2019 – 900 αντίτυπα όλα κι όλα – έχει ήδη απορροφηθεί από ισάριθμους αγοραστές. Μάλιστα, με δεδομένη τη μακροσκελή λίστα αναμονής (σ.σ.: η Toyota κάνει λόγο για χιλιάδες ενδιαφερόμενους), η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε πως σκοπεύει να ανοίξει τις προσεχείς ημέρες το «ηλεκτρονικό βιβλίο παραγγελιών» του μοντέλου που θα αφορά τα αντίτυπα της GR Supra που θα παραχθούν μέσα στο 2020.

Για να γιορτάσει τη θρυλική κληρονομιά της Supra και την πρεμιέρα της πέμπτης γενιάς του μοντέλου, η Toyota θα κατασκευάσει την έκδοση A90 Edition, η οποία θα ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες, χάρη στο Storm Gray χρωματισμό των εξωτερικών της επιφανειών, τις μαύρες ματ ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών και το κόκκινο δέρμα στο εσωτερικό της. Ομοίως, τα μόλις 90 αντίτυπα της A90 Edition έχουν ήδη πωληθεί, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ιαπωνική εταιρεία._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ