top icon
Επικαιρότητα

Η πριγκίπισσα Άννα ανοίγει νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης στη Bentley

Η πριγκίπισσα Άννα, κόρη της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’ του Ηνωμένου Βασιλείου, επισκέφθηκε το εργοστάσιο της Bentley Motors στο Crewe, με σκοπό να ανοίξει ένα νέο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης – έναν χώρο για περισσότερους από 400 μηχανικούς.

 

Το νέο κτίριο καλύπτει 7.200 τετραγωνικά μέτρα και κατασκευάστηκε σε μόλις επτά μήνες, ενώ σηματοδοτεί το πρώτο στάδιο επέκτασης της Bentley η οποία συνεχίζει να αναπτύσσει τις δραστηριότητές της ως μια κορυφαία, σύγχρονη και αποτελεσματική μονάδα παραγωγής.

Σχολιάζοντας την επίσκεψη αυτή, ο Wolfgang Dürheimer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Bentley, δήλωσε: Στο κέντρο έρευνας και ανάπτυξής μας, θα αναπτυχθεί η νέα γενιά Bentley και θα συνεχιστεί η δέσμευσή μας για την ποιότητα, την πολυτέλεια, την απόδοση και την μηχανική τελειότητα. Είναι τιμή μας η παρουσία της Αυτού Υψηλοτάτης για άλλη φορά στον χώρο μας, όχι μόνο για να γιορτάσουμε την συνεχιζόμενη εξέλιξή μας αλλά γιατί αποδεικνύει την ικανότητα των μηχανικών, των τεχνικών και των εκπαιδευομένων μας εδώ στο Crewe.

Πριν από τα αποκαλυπτήρια του νέου κτιρίου, η πριγκίπισσα επισκέφθηκε την κεντρική έκθεση της Bentley, τις εγκαταστάσεις παραγωγής όπου κατασκευάζονται χειροποίητα τα τέσσερα μοντέλα της μάρκας: Bentayga, Continental, Flying Spur και Mulsanne, ενώ συναντήθηκε με μαθητευομένους και εργαζόμενους που ειδικεύονται στο κομμάτι του ξύλου και του δέρματος και ενημερώθηκε για την εκπαίδευση και την βελτίωση των δεξιοτήτων τους σε όλες τις δραστηριότητες της παραγωγής.

Το πρόγραμμα μαθητευομένων της Bentley, πρόσφατα έλαβε επίσημη αναγνώριση από την ίδια την πριγκίπισσα, με την θέσπιση των ειδικών βραβείων “Princess Royal Training Awards” για την αναγνώριση της μάθησης και την ανάπτυξης των δεξιοτήτων στη βιομηχανία. Η τελετή παράδοσης των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στο παλάτι St James το Νοέμβριο, με την παρουσία της πριγκίπισσας Άννας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ