top icon
Επικαιρότητα

Ιδού η McLaren Senna Carbon Theme

Το κορμί της McLaren Senna διανθίζεται με carbon πινελιές και χρωματισμούς που παραπέμπουν σε εκείνους του κράνους του αξέχαστου, Ayrton Senna.

Την ήδη προκλητική εξωτερική περιβολή της McLaren Senna έρχεται να τονώσει έτι περαιτέρω το βελτιωτικό «πακέτο» Carbon Theme που ετοίμασε ειδικά για την περίσταση η θυγατρική MSO (McLaren Special Operations). Εξωτερικά, το σώμα του «θηρίου» των 800 ίππων διαθέτει ουκ ολίγα τμήματα από carbon, με τις κίτρινες και πράσινες πινελιές να παραπέμπουν άμεσα, σύμφωνα με την McLaren, στο κράνος του Ayrton Senna.

Οι τροχοί της κατασκευής είναι κατασκευασμένοι από ανθρακόνημα και αλουμίνιο και ζυγίζουν 10% λιγότερο σε σχέση με εκείνους της «απλής» έκδοσης, με τις δαγκάνες των φρένων-αγκυρών να είναι βαμμένες στην απόχρωση Laurel Green.

Διαβάστε επίσης: Σοκ και δέος προκαλεί η νέα ΜcLaren Senna

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα διαθέτουν επένδυση από αλκαντάρα σε μαύρο χρώμα, ενώ κίτρινες πινελιές (Solar Yellow) απαντώνται στο τιμόνι, στις ραφές των καθισμάτων και στα… ηχεία. Χρωματικά, τα αμορτισέρ-μπράτσα τα οποία είναι υπεύθυνα για το άνοιγμα και κλείσιμο των θυρών «ταιριάζουν» απόλυτα με τις δαγκάνες του συστήματος πέδησης.

Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, το «πακέτο» MSO κοστίζει 340.000 ευρώ, κάτι που εκτοξεύει την τιμή της κατασκευής σχεδόν στα 1,2 εκ. ευρώ.

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να ανακοινωθούν την επόμενη βδομάδα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ