top icon
Επικαιρότητα

Ηλεκτρική έκδοση για το Ford Transit Custom – έρχεται το 2023

Η γκάμα της νέας γενιάς του Ford Transit Custom θα περιλαμβάνει πλήρως ηλεκτρικά μοντέλα, προωθώντας τη στρατηγική της εταιρείας στην Ευρώπη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης και την ηγετική της θέση στα επαγγελματικά οχήματα.

Η Ford επιβεβαίωσε ότι η γκάμα της νέας γενιάς του Ford Transit Custom θα περιλαμβάνει μία ηλεκτρική έκδοση, εκτός από τις plug-in υβριδικές, ήπια υβριδικές και συμβατικές εκδόσεις. Η νέα γκάμα με την ονομασία Custom (η οποία περιλαμβάνει το Transit Custom σε έκδοση van και το επιβατικό Tourneo Custom) μπαίνει στην παραγωγή το πρώτο εξάμηνο του 2023, με όλες τις ηλεκτρικές εκδόσεις και των δύο μοντέλων να αποτελούν μέρος της πιο διευρυμένης γκάμας του Transit Custom που προσφέρθηκε ποτέ σε Ευρωπαίους πελάτες.

«Η γκάμα της νέας γενιάς Transit Custom (συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρικών εκδόσεων) θα ενισχύσει τη θέση της Ford ως την πρώτη εταιρεία επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη», δήλωσε ο Stuart Rowley, πρόεδρος της Ford Ευρώπης. «Το Transit Custom είναι το κόσμημα στην επαγγελματική μας γκάμα και το κλειδί στην προσπάθειά μας να αναπτύξουμε την εταιρεία στην κατηγορία αυτή καθώς συνεχίζουμε να δημιουργούμε μια βιώσιμη, κερδοφόρα επιχείρηση στην Ευρώπη, ριζωμένη σε ένα ηλεκτρικό μέλλον». Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ