top icon
Επικαιρότητα

Ioniq – «I’m On It»

Η Hyundai Motor Company σε συνεργασία με τους παγκοσμίου φήμης superstars BTS κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι, το «I’m On It», ως μέρος της καμπάνιας λανσαρίσματος της νέας εταιρείας.

Η Hyundai Motor Company σε συνεργασία με τους παγκοσμίου φήμης superstars BTS κυκλοφόρησαν ένα νέο τραγούδι, το Ioniq-«I’m On It», ως μέρος της καμπάνιας λανσαρίσματος της νέας μάρκας Ioniq της Hyundai που αφορά αποκλειστικά στα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Το πρώτο μουσικό κομμάτι των BTS σε συνεργασία με τη Hyundai είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη στον ιστότοπο της μάρκας. Αντίστοιχα το videoclip έκανε πρεμιέρα στο επίσημο παγκόσμιο κανάλι YouTube της εταιρείας (@HyundaiWorldwide) στις 2 Σεπτεμβρίου.


Η μουσική της νέας εταιρείας είναι διαθέσιμη για δωρεάν λήψη στον ιστότοπο της Hyundai Worldwide (https://www.hyundai.com/worldwide/en) και το σχετικό videoclip έκανε την πρεμιέρα του στις 2 Σεπτεμβρίου στο επίσημο κανάλι YouTube της Hyundai (https://www.youtube.com/user/hyundaiworldwide)


Το τραγούδι της εταιρείας «I’m On It» δίνει φωνή στον στόχο της Ioniq να προσφέρει στους πελάτες εξηλεκτρισμένες εμπειρίες, με επίκεντρο τις συνδεδεμένες λύσεις του καθημερινού τρόπου ζωής. Οι στίχοι του τραγουδιού, που γράφθηκαν και εκτελέσθηκαν από τους BTS RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V και Jung Kook, εκφράζουν συναισθήματα ανακάλυψης, περιέργειας, ελπίδας, δημιουργικότητας και έμπνευσης για το μέλλον και επιβεβαιώνονται από το ρεφρέν «τo Ioniq με πηγαίνει εκεί». Στο videoclip περιλαμβάνεται το τελευταίο concept της Hyundai EV Prophecy που παρουσιάστηκε από την εταιρεία τον Μάρτιο. Με την Ioniq η Hyundai σχεδιάζει να παρουσιάσει τρία νέα ηλεκτρικά μοντέλα τα επόμενα τέσσερα χρόνια, το Ioniq 5 (μεσαίου μεγέθους CUV), το Ioniq 6 (sedan) και το Ioniq 7 (μεγάλο SUV).

Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να συμμετάσχουν σε διαδικτυακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Hyundai και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα music player limited edition σε μορφή κασέτας με το Ioniq-«I’m On It» και μεμονωμένα μηνύματα από κάθε μέλος του συγκροτήματος. Δελτίο Τύπου


Hyundai worldwide: (https://www.hyundai.com/worldwide/en)

Lifestyle Instagram: (https://www.instagram.com/hyundai.lifestyle/)

Twitter: (https://twitter.com/Hyundai_Global)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ