Επικαιρότητα Κόσμος

1.111.111 Opel Insignia

Ο επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Opel Xavier Duchemin παρέδωσε στον νέο του ιδιοκτήτη ένα Insignia Sports Tourer, που αποδεικνύεται ορόσημο, καθώς είναι η 1.111.111ή μονάδα παραγωγής του μεσαίου οικογενειακού μοντέλου.

Η Opel πέτυχε ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο πωλήσεων. Το 1.111.111ό Insignia παραδόθηκε στον Thomas Breser, διευθύνοντα σύμβουλο της IDE Integrated Dynamics Engineering GmbH από τον Xavier Duchemin, Διευθύνοντα Σύμβουλο Πωλήσεων, Aftersales και Μάρκετινγκ, Opel Automobile GmbH. Το Insignia Sports Tourer Business Edition θα οδηγούν μηχανικοί της IDE.

Ο Xavier Duchemin, συνοδευόμενος από την Patricia Princess του Erbach-Schönberg, διευθύνουσα σύμβουλο της Auto Jacob GmbH στο Rüsselsheim, δήλωσε: «Το Opel Insignia είναι ιδανικός πρεσβευτής για οποιαδήποτε εταιρεία. Οι καινοτόμες τεχνολογίες και το υψηλό επίπεδο άνεσης της ναυαρχίδας μας κάνουν κάθε επαγγελματικό ταξίδι πιο ευχάριστο. Το μεγάλο πορτμπαγκάζ προσφέρει πλούσιο χώρο όχι μόνο για τις ανάγκες της δουλειάς αλλά και για δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου.»

Το Opel Insignia Sports Tourer που προορίζεται για τον στόλο της IDE χρησιμοποιεί τον δίλιτρο turbo-diesel κινητήρα των 170 ίππων με εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο και start/stop (κατανάλωση καυσίμου στην πόλη 7,3-6,8 l/100 km, εκτός πόλης 4,7-4,6 l/100 km, μικτός κύκλος 5,6-5,4 l/100 km, 148-142 g/km CO2), που ήδη πληροί το αυστηρό πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro 6d-TEMP. Μία ξεκούραστη οδηγική εμπειρία εξασφαλίζουν τα εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR και το Park Pilot μπροστά και πίσω. Το σύστημα infotainment Navi με έγχρωμη οθόνη αφής επτά ιντσών, συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto, προσφέρει υπηρεσίες πλοήγησης._Δελτίο Τύπου

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου