Μία ακόμα ιαπωνική εταιρεία επιλέγει την Έκθεση της Ν. Υόρκης προκειμένου να παρουσιάσει το νέο της SUV.

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την ανακοίνωση της Toyota ότι θα παρουσιάσει το νέο RAV4 στα πλαίσια της Έκθεσης Αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στα τέλη του μήνα στη Ν. Υόρκη και σήμερα ένας ακόμα κατασκευαστής από την άπω ανατολή μπαίνει στο… χορό γνωστοποιώντας τις δικές του προθέσεις. Ο λόγος για τη Subaru και το νέο Forester, το οποίο μας αποκαλύπτεται μερικώς σήμερα μέσω μιας teaser φωτογραφίας.

Προς το παρόν, ελάχιστα είναι τα επίσημα στοιχεία που αφορούν τις τεχνικές περγαμηνές του νέου Subaru Forester. Εντούτοις, βέβαιο είναι πως, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα νέα Impreza και XV, έτσι και εδώ, το δάπεδο στο οποίο θα πατά θα είναι εντελώς νέο σε σχέση με το παρελθόν, ενώ το ίδιο πιθανή είναι η υιοθέτηση του 2λιτρου ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης των 156 ίππων της εταιρείας, ο οποίος συνδυάζεται στην περίπτωση του μεσαίου SUV των Ιαπώνων κατ’ αποκλειστικότητα με κιβώτιο CVT.

Το νέο Forester θα υιοθετεί μια πλειάδα τεχνολογιών και συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, που έχουν ως αιχμή του δόρατος το EyeSight. Πρόκειται για το σύστημα υποστήριξης οδήγησης της Subaru που χρησιμοποιεί δυο στερεοσκοπικές κάμερες που καταγράφουν τρισδιάστατες εικόνες για να προσδιορίσει με ακρίβεια το σχήμα, την ταχύτητα και την απόσταση.

Εκ των ουκ άνευ ασφαλώς και το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive, που θα συνδυάζεται με το πρόγραμμα Χ-Mode που βελτιστοποιεί την πρόσφυση σε ολισθηρές επιφάνειες και ειδικά στις κατωφέρειες._Χ.Α.

Σχετικά με τις σκέψεις της κυβέρνησης για αύξηση των τελών στα παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα, πιστεύω πως...

Αποτελέσματα

Είναι άδικο γιατί τα διαθέτουν άνθρωποι με χαμηλό εισόδημα που δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα σύγχρονο καθαρότερο όχημα
100% (1 ψήφος)
Είναι σωστό μέτρο, καθώς η αυξημένη ρύπανση στις μεγαλουπόλεις έχει σημαντικές επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να δοθούν σημαντικά οικονομικά κίνητρα αντικατάστασης του γηρασμένου στόλου
0% (0 ψήφοι)
Θα πρέπει να ενισχυθούν τα Μ.Μ.Μ. και υπηρεσίες τύπου car sharing για να εξυπηρετηθούν όσοι δεν μπορούν να αποκτήσουν νέο αυτ/το
0% (0 ψήφοι)
Total votes: 1
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά