Επικαιρότητα Κόσμος

28 Μαρτίου και η πρεμιέρα του νέου Subaru Forester

Μία ακόμα ιαπωνική εταιρεία επιλέγει την Έκθεση της Ν. Υόρκης προκειμένου να παρουσιάσει το νέο της SUV.

Δεν έχουν περάσει πολλές ώρες από την ανακοίνωση της Toyota ότι θα παρουσιάσει το νέο RAV4 στα πλαίσια της Έκθεσης Αυτοκινήτου που πραγματοποιείται στα τέλη του μήνα στη Ν. Υόρκη και σήμερα ένας ακόμα κατασκευαστής από την άπω ανατολή μπαίνει στο… χορό γνωστοποιώντας τις δικές του προθέσεις. Ο λόγος για τη Subaru και το νέο Forester, το οποίο μας αποκαλύπτεται μερικώς σήμερα μέσω μιας teaser φωτογραφίας.

Προς το παρόν, ελάχιστα είναι τα επίσημα στοιχεία που αφορούν τις τεχνικές περγαμηνές του νέου Subaru Forester. Εντούτοις, βέβαιο είναι πως, όπως ακριβώς συμβαίνει με τα νέα Impreza και XV, έτσι και εδώ, το δάπεδο στο οποίο θα πατά θα είναι εντελώς νέο σε σχέση με το παρελθόν, ενώ το ίδιο πιθανή είναι η υιοθέτηση του 2λιτρου ατμοσφαιρικού κινητήρα βενζίνης των 156 ίππων της εταιρείας, ο οποίος συνδυάζεται στην περίπτωση του μεσαίου SUV των Ιαπώνων κατ’ αποκλειστικότητα με κιβώτιο CVT.

Το νέο Forester θα υιοθετεί μια πλειάδα τεχνολογιών και συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, που έχουν ως αιχμή του δόρατος το EyeSight. Πρόκειται για το σύστημα υποστήριξης οδήγησης της Subaru που χρησιμοποιεί δυο στερεοσκοπικές κάμερες που καταγράφουν τρισδιάστατες εικόνες για να προσδιορίσει με ακρίβεια το σχήμα, την ταχύτητα και την απόσταση.

Εκ των ουκ άνευ ασφαλώς και το σύστημα μόνιμης τετρακίνησης Symmetrical All Wheel Drive, που θα συνδυάζεται με το πρόγραμμα Χ-Mode που βελτιστοποιεί την πρόσφυση σε ολισθηρές επιφάνειες και ειδικά στις κατωφέρειες._Χ.Α.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σας Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1 από το 1970 μέχρι σήμερα;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου