top icon
Κόσμος

ABB: δέσμευση για ηλεκτροκίνητο στόλο οχημάτων

Η ΑΒΒ δεσμεύεται να μετατρέψει σε ηλεκτροκίνητο τον στόλο των οχημάτων της και να λαμβάνει από ανανεώσιμες πηγές το 100% της ηλεκτρικής ενέργειας στις εγκαταστάσεις της ως το 2030.

Η ABB δεσμεύτηκε να συνεργαστεί με τους πελάτες και τους προμηθευτές της για να μειώσει τις εκπομπές ρύπων τους και να επιτύχει ένα ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα στις δικές της δραστηριότητες έως το 2030.

Η ABB δεσμεύεται να εφοδιάσει τον στόλο της με περισσότερα από 10.000 ηλεκτρικά οχήματα έως το 2030.

Η ABB στη Σουηδία, για παράδειγμα, έχει ήδη αρχίσει να μετατρέπει τα 700 εταιρικά οχήματά της σε ηλεκτρικά, ενώ η ABB στο Ηνωμένο Βασίλειο ανακοίνωσε πέρυσι ότι η εταιρεία θα αντικαταστήσει πάνω από 500 εταιρικά οχήματα με ηλεκτρικά έως το 2025.

ABB

Η ABB δεσμεύεται επίσης να χρησιμοποιεί στις εγκαταστάσεις της 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια έως το 2030. Το 2020 το 32% του συνόλου της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιεί είτε αγοράστηκε ως πιστοποιημένη πράσινη ηλεκτρική ενέργεια είτε παρήχθη από τα ιδιόκτητα φωτοβολταϊκά πάρκα της εταιρείας. Από το 2020 η ABB στην Ελβετία προμηθεύεται ήδη το 100% της ισχύος της από ανανεώσιμες πηγές.

ABB

Η ABB δεσμεύεται ακόμη να καθορίσει στόχους ενεργειακής αποδοτικότητας και να συνεχίσει να αναπτύσσει συστήματα διαχείρισης ενέργειας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας. Ήδη σήμερα, περισσότερες από 100 εγκαταστάσεις της εταιρείας καλύπτονται από πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ενέργειας. Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ