top icon
Κόσμος

Αγίου Βαλεντίνου: Ένα Mazda MX-5 που λιώνει στα χέρια σας

Ο Kenta Hasegawa είναι προφανώς λάτρης του ΜΧ-5. Είναι όμως και ικανότατος ζαχαροπλάστης και το MX-5 RF του είναι η απόδειξη.

Η ημέρα που παγκοσμίως είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους δίνει πλέον και θέματα αυτοκινητιστικού (και γαστρονομικού, πλέον) ενδιαφέροντος.

Η Mazda επέλεξε την 14η Φεβρουαρίου για να μοιραστεί στον λογαριασμό της στο Twitter φωτογραφίες από την δημιουργία του τεχνίτη σοκολάτας Kenta Hasegawa από το Τόκυο.

Ένα Μazda MX-5 σε σοκολατί χρώμα

Η τρισδιάστατη μινιατούρα από σοκολάτα του MX-5 στην έκδοση RF είναι απόδειξη μιας εκπληκτικής τεχνικής, αρκεί να παρατηρήσετε τις λεπτομέρειες όπως οι χειρολαβές, οι καθρέφτες ή το εσωτερικό.

chocolate mazda mx-5 dash

H διαδικασία συναρμολόγησης εδώ ολοκληρώνεται από τον παραλήπτη του μοντέλου που έρχεται σε μορφή kit και απαιτεί περιβάλλον με χαμηλές θερμοκρασίες.

chocolate mazda mx-5 kit

H μετάδοση και η πίσω γέφυρα με την ανάρτηση, είναι επίσης από… κράμα σοκολάτας υψηλής λεπτομέρειας,

choco miata diff

Η εξάτμιση περνάει οποιονδήποτε έλεγχο για θόρυβο και καυσαέρια, καθώς περιλαμβάνει και καταλύτη εκτός από το τελικό με τις γλασσαρισμένες διπλές απολήξεις.

choco miata exhaust

Οι τροχοί, από την άλλη, παρά τη ζαχαρένια επικάλυψη, δεν προδιαθέτουν για γρήγορη οδήγηση και… burn outs.

choco miata wheels

Η συσκευασία, τέλος, περιλαμβάνει και ένα σήμα της Mazda σε φυσικό μέγεθος και εδώ η πινελιά του ζαχαροπλάστη είναι από λευκή σοκολάτα.

chocolate mazda mx-5

Ασχέτως ημερομηνίας παρουσίασης, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε το ταλέντο του Kenta Hasegawa, και παρόλο που το συγκεκριμένο ΜΧ-5 δεν θα φτάσει ποτέ στα χέρια μας ταιράζει με τις γλυκιές αναμνήσεις από την οδήγηση του σε κλίμακα 1:1.

Διαβάστε περισσότερα για την γοητεία του MX-5 RF

choco mx5

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ