top icon
Επικαιρότητα

Αγοράστε μια BMW M4 Magny-Cours Edition και δώρο μια BMW 1000 RR

Πληρώνετε μια, παίρνετε δύο!

Η BMW γιορτάζει τη συνεργασία της με τη διάσημη γαλλική πίστα Circuit de Nevers Magny-Cours παρουσιάζοντας μια ειδική έκδοση της εμβληματικής M4. Μαζί με την αγορά της, όμως, η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ένα ρολόι της εταιρείας BRM και μια BMW 1000 RR βαμμένη, όπως και το μοναδικό τετράτροχο κουπέ της, σε χρωματισμούς συνδυασμούς που παραπέμπουν στο παράρτημα Μ. Και φυσικά, στην ίδια τη γαλλική πίστα. Όπως πληροφορούμαστε, η εν λόγω… προσφορά, η οποία κοστολογείται στα 180.000 €, ισχύει μόνο στην αγορά της Γαλλίας.

Η M4 Magny-Cours Edition βασίζεται στην έκδοση Competition Package διαθέτοντας εξωτερικά μια σταθερή πίσω αεροτομή, τμήματα από ανθρακονήματα στο εμπρός μέρος και ζάντες με διάμετρο 20 ίντσες. Την κίνηση εξακολουθεί να προσφέρει ο γνωστός 3λιτρος κινητήρας των Βαυαρών, ο οποίος αποδίδει 450 ίππους εξασφαλίζοντας σε συνδυασμό με το γνωστό κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επιτάχυνση από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε χρόνο μόλις 4 δλ. Στο «πακέτο» περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η ρυθμιζόμενη ανάρτηση Adaptive M και το ενεργό διαφορικό Active M Differential.

Η BMW 1000 RR, μετά την πρόσφατη ανανέωση της, διαθέτει το νέο σύστημα αντιμπλοκαρίσματος των φρένων ABS Pro. Ο κινητήρας της supersport Βαυρικής κατασκευής εξακολουθεί να αποδίδει 200 ίππους._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ