top icon
Επικαιρότητα

Ακυρώθηκε η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2021

Οι διοργανωτές της Geneva International Motor Show επιβεβαίωσαν και επίσημα την ακύρωση της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής έκθεσης αυτοκινήτου για το 2021.

Οι διοργανωτές της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής γιορτής της αυτοκίνησης ανακοίνωσαν σήμερα την ακύρωσή της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2021. Ως βασική αιτία προβάλλεται η επιδείνωση των οικονομικών στοιχείων της διοργανώτριας αρχής, η οποία προέκυψε από τη μη τέλεση της φετινής έκθεσης.

Μάλιστα, όπως προέκυψε από σχετική έρευνα που πραγματοποίησαν οι ιθύνοντες του θεσμού, οι περισσότεροι εκθέτες δήλωσαν απρόθυμοι να συμμετάσχουν στη διοργάνωση του 2021.

«Η αυτοκινητοβιομηχανία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε μια δύσκολη φάση και οι εκθέτες χρειάζονται χρόνο για να ανακάμψουν από τις επιπτώσεις της πανδημίας», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή της Geneva International Motor Show.

Συν τοις άλλοις, οι διοργανωτές εξέφρασαν ανοιχτά την ανησυχία τους αναφορικά με τους υγειονομικούς κινδύνους που εγκυμονεί η τέλεση μιας «κλειστής» έκθεσης στην οποία οι επισκέπτες ξεπερνούν τους 600.000.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το οικονομικό όφελος από τη διεξαγωγή της Geneva International Motor Show για το καντόνι της Γενεύης εκτιμάται ετησίως σε περίπου 200 εκατομμύρια φράγκα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ