top icon
Επικαιρότητα

Alfa Romeo Giulietta: Mε μικρές αλλαγές

Περιορισμένες επεμβάσεις στις εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες για τη μικρομεσαία οικογενειακή πρόταση της Alfa Romeo.

Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα μικρό φρεσκάρισμα, με τη «νέα» Giulietta να διαθέτει αλλαγές στο εμπρός μέρος και συγκεκριμένα στο λογότυπό που κοσμεί τον ρετουσαρισμένο θυρεό καθώς και στον ανασχεδιασμένο ελαφρώς προφυλακτήρα. Πολύ μικρότερες είναι οι επεμβάσεις των σχεδιαστών στο «εσωτερικό» των κεντρικών φωτιστικών σωμάτων, καθώς και στο σχήμα των φώτων ομίχλης.

Η ιταλική εταιρεία ανακοινώνει πως στο εξής τα επίπεδα εξοπλισμού θα είναι το βασικό, το οποίο δε διαθέτει κάποιο όνομα και… ανεβαίνοντας, τα Super και Veloce, ενώ δύο είναι πλέον τα «πακέτα» εξοπλισμού –Veloce και Lusso.

Στο εσωτερικό,το σημαντικότερο νέο είναι η προσθήκη του γνωστού συστήματος Uconnect της FCA, το οποίο παρέχει μια πλειάδα δυνατοτήτων, όπως το streaming και η άμεση πρόσβαση στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Από εκεί και πέρα, νέες είναι οι επενδύσεις των καθισμάτων και του εσωτερικού τμήματος των θυρών.

Η γκάμα των διαθέσιμων κινητήρων δεν εμφανίζει αποκλείσεις σε σχέση με το παρελθόν. Έτσι, ο γνωστός 1.400αρης κινητήρας βενζίνης αποδίδει 120, 150 ή 170 ίππους, ενώ στην κορυφαία Veloce το «παρών» δίνει ο γνώριμος 1.75TB, με ισχύ 240 ίππους. Οι κινητήρες ντίζελ είναι οι 1.6 και 2.0, οι οποίοι αποδίδουν 120 και 150 ίππους._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ