top icon
Κόσμος

Alfa Romeo: Νέο σπορ αυτοκίνητο και ένα μεγάλο SUV

Η Alfa Romeo σκοπεύει να παρουσιάσει ένα νέο σπορ όχημα μέσα στο 2023, ενώ στα μακροπρόθεσμα σχέδια της εντάσσεται και ένα μεγάλο SUV με εστίαση όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά και στις ΗΠΑ και την Κίνα.

Τα σχέδια της Alfa Romeo όσον αφορά την προϊοντική της ατζέντα ολοένα και διευρύνονται.

Έτσι, εκτός από τις Stelvio και Tonale, αλλά και τη νέα Giulia, που θα είναι ηλεκτρική, η μιλανέζικη φίρμα μελετά τρόπους προκειμένου να φέρει στο φως ένα μικρότερο SUV σε σχέση με την Tonale, ένα σπορ αυτοκίνητο, που αρχικά θα δούμε να παρουσιάζεται υπό τη μορφή… ιδέας μέσα στο 2023, αλλά και ένα τέταρτο SUV, το οποίο θα εστιάζει στις αγορές των ΗΠΑ, της Κίνας αλλά και της Ευρώπης.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Jean-Philippe Imparato, επιβεβαίωσε ότι ένα σπορ αυτοκίνητο θα δει τα φώτα της δημοσιότητας μέσα στο 2023. Με τη διαφορά ότι θα πρόκειται για ένα πρωτότυπο, ή διαφορετικά, για μια σχεδιαστική σπουδή, εν είδει… βαρομέτρου, προκειμένου η μιλανέζικη φίρμα να βολιδοσκοπήσει τις αντιδράσεις του κοινού.

Alfa Romeo - Jean-Philippe Imparato

Για το εν λόγω project, o ο Jean-Philippe Imparato, δήλωσε:

«Προς το παρόν, έχουμε δύο σενάρια: να είναι πλήρως θερμικό ή πλήρως ηλεκτρικό. «Μπορώ να σας πω ότι θα είναι πολύ συναρπαστικό, πολύ ιδιαίτερο και πολύ ακριβό».

Και προσέθεσε:

«Θα δείτε κάτι σε αυτόν τον τομέα όσον αφορά τον “σπορ χαρακτήρα” το πρώτο εξάμηνο του 2023. Χρησιμοποιούμε το “σπορ χαρακτήρας” για να ορίσουμε τη μάρκα».

Ερωτηθείς αν το συγκεκριμένο όχημα θα μπορούσε να θυμίζει σχεδιαστικά την T33 Stradale, ο ο Jean-Philippe Imparato δήλωσε: «Μπορώ να πω πως ναι, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Έχουμε τόσες πολλές, φανταστικές ιδέες βασισμένες στην εμβληματική ιστορία μας».

Alfa Romeo

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ