top icon
Επικαιρότητα

Αλλαγές στο τιμόνι των Peugeot και Alfa Romeo

Ο Jean-Philippe Imparato είναι από σήμερα ο νέος CEO της Alfa Romeo, με την Linda Jackson να μετακομίζει από την Citroen και να αναλαμβάνει την αντίστοιχη θέση στην Peugeot.

Η δημιουργία της Stellantis, του νέου ομίλου που προέκυψε από τη συγχώνευση των FCA και Groupe PSA, φέρνει μαζί της σημαντικές αλλαγές σε ηγετικές θέσεις των επιμέρους μαρκών του – που στο σύνολο φτάνουν στις 14.

Όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου, νέος CEO στην Alfa Romeo είναι εφεξής ο Jean-Philippe Imparato, προερχόμενος από την Peugeot, στην οποία κατείχε τη θέση του Executive Vice President, Peugeot Brand CEO.

O Jean-Philippe Imparato αντικαθιστά στο τιμόνι της μιλανέζικης φίρμας τον Tim Kuniskis, o οποίος επικεντρώνεται πλέον στις Chrsyler και Dodge από τη θέση του CEO.

Η βρετανικής καταγωγής Linda Jackson ήταν η CEO της Citroen από το 2014 έως και τον Ιανουάριο του 2020, όταν και ανέλαβε στη γαλλική εταιρεία τη θέση της επικεφαλής του τμήματος Mainstream Brand Portfolio Development. Πλέον, η Linda Jackson αναλαμβάνει χρέη CEO στη Peugeot.

Oι Michael Lohscheller (Opel/Vauxhall), Vincent Cobee (Citroën), Olivier Francois (Fiat/Abarth), Beatrice Foucher (DS) και Davide Grasso (Maserati) διατηρούν τις θέσεις τους.

Τέλος, επικεφαλής των δραστηριοτήτων της Stellantis στην Αμερική τίθεται ο Mike Manley.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ