top icon
Επικαιρότητα

Αλλαγή φρουράς στο τμήμα εξέλιξης της Audi Sport

Ο Oliver Hoffmann είναι ο άνθρωπος που θα ελέγχει από εδώ και στο εξής τις τύχες της Audi Sport στον τομέα της εξέλιξης.

Ο Oliver Hoffmann είναι από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας ο νέος επικεφαλής του τμήματος εξέλιξης της Audi Sport παραλαμβάνοντας τη σκυτάλη από τον Stephen Reil. Ο 40χρονος Hoffmann, ο οποίος έχει θητεύσει σε ποικίλα πόστα στους κόλπους του γερμανικού γκρουπ, ήταν ο άνθρωπος ο οποίος είχε αναλάβει στο πρόσφατο παρελθόν την εξέλιξη του V10 ατμοσφαιρικού κινητήρα του Audi R8.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Hoffmann είχε διατελέσει επικεφαλής του τμήματος διασφάλισης ποιότητας στην ομόσταβλη Lamborghini, καθώς και επικεφαλής του εργοστασίου κατασκευής κινητήρων της Audi στην Ουγγαρία.

«Με την εμπειρία και τις γνώσεις του, ο Hoffmann θα συμβάλλει στην περεταίρω επέκταση της Audi Sport», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην CEO της Lamborghini και νυν Πρόεδρος της Audi Sport, Stephan Winkelmann.

Θυμίζουμε πως η Audi Sport έχει ήδη ανακοινώσει τα πλάνα της για διεύρυνση των διαθέσιμων μοντέλων της από 11 που είναι σήμερα σε τουλάχιστον 16 έως το 2020. Ανάμεσα σε αυτά περιλαμβάνοντα τα RS Q5 και RS Q8.

Προς το παρόν, ο απερχόμενος από την εν λόγω θέση, Stephen Reil, δεν έχει γνωστοποιηθεί σε ποιο ακριβώς πόστο του γερμανικού ομίλου θα αξιοποιηθεί από εδώ και στο εξής._Χ.Α.

Oliver Hoffmann

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ