Επικαιρότητα Κόσμος

Αναβάλλεται και η Έκθεση Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης

Οι διοργανωτές της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τον προσεχή Απρίλιο, αναβάλλεται με στόχο την πραγματοποίησή της τον προσεχή Αύγουστο.

Η ταχύτατη εξάπλωση του νέου κορονοϊού και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση για αναβολή της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Ν. Υόρκης, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τον Απρίλιο.

Η πόλη της Ν. Υόρκης φαίνεται να πλήττεται ιδιαίτερα από την επιδημία του Covid-19, καθώς μέχρι και χθες το βράδυ οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές είχαν εντοπιστεί τουλάχιστον 173 κρούσματα.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, η εν λόγω διοργάνωση συνεισφέρει στην οικονομία της πόλης με περισσότερα από 420 εκατ. δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναβολή της Έκθεσης στη Ν. Υόρκη για τα τέλη του καλοκαιριού αφήνει αρκετό «περιθώριο» σε εκείνη που θα λάβει χώρα στο Ντιτρόιτ, η οποία πραγματοποιείτο μέχρι και πέρσι τον Ιανουάριο και πλέον έχει λάβει νέα «θέση» τον προσεχή Ιούνιο.

Η είδηση για την αναβολή της Έκθεσης στη Ν. Υόρκη έρχεται στο φως λίγες ημέρες και εβδομάδες μετά την απόφαση για ακύρωση της Διεθνούς Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και την αναβολή εκείνης στο Πεκίνο.

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου