top icon
Κόσμος

Ανακαλύψτε τις δυνατότητες συνδεσιμότητας του Nissan Ariya

Με την τελευταία τεχνολογία συνδεσιμότητας της Nissan, το μηδενικών εκπομπών ρύπων crossover γίνεται ο προσωπικός σας βοηθός στις διαδρομές σας, κάνοντας τα ταξίδια σας πιο άνετα και απολαυστικά.

Με μερικές απλές φωνητικές εντολές ή πατήματα στο smartphone σας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα έξυπνων εμπειριών κινητικότητας. Φανταστείτε ένα οικογενειακό ταξίδι το καλοκαίρι με το Ariya,σε μια μαγευτική παραλία, ένα ηλιόλουστο πρωινό Σαββάτου.

Πριν την αναχώρηση
Είναι ακόμα νωρίς, αλλά κάνει ήδη ζέστη έξω. Ενεργοποιείτε τον κλιματισμό του Ariya, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία τηλεχειρισμού του Nissan Connect για να εξασφαλίσετε ότι η καμπίνα είναι δροσερή, όταν αναχωρείτε.

Nissan Aryia

Στο δρόμο
Μετά από κάποια ώρα οδήγησης, τα παιδιά χρειάζονται ένα διάλειμμα. Λέτε λοιπόν, “Γεια Nissan, υπάρχει μια καφετέρια εδώ κοντά” και η οθόνη πλοήγησης δείχνει μια εγκατάσταση που έχει ακόμη και σημείο φόρτισης. Αφού σταθμεύσετε και συνδέσετε στην πρίζα το Ariya σας, μπορείτε να αγοράσετεστα παιδιά παγωτό, ενώ απολαμβάνετε έναν παγωμένο καφέ. Όταν επιστρέφετε στο αυτοκίνητο, η καμπίνα είναι ζεστή και λέτε, “Γεια Nissan, ρύθμισε τη θερμοκρασία στους 21 βαθμούς.”
Στα μισά του δρόμου μέχρι την παραλία σας καλούν οι φίλοι σας και εσείς απαντάτε με hands-free στην κλήση,απλά αγγίζοντας την οθόνη πλοήγησης. “Γεια, πού είσαι τώρα; ΤοAriya λέει ότι θα φτάσουμε σε μια ώρα.”

Nissan Aryia

Κατά την άφιξη
Φτάνετε στην παραλία, αλλά το παρκινγκ είναι ήδη γεμάτο. Σαρώνετε την οθόνη πλοήγησης 12,3 ιντσών και εντοπίζετε γρήγορα εναλλακτικές λύσεις. Σύντομα θα βρείτε μια θέση. Ενώ περπατάτε στην παραλία, τσεκάρετε ξανά την εφαρμογή τηλεφώνου Nissan Connect για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κλειδώσει το αυτοκίνητο, κάτι που μπορεί να γίνει και από απόσταση, εάν χρειαστεί. Ρίχνετε επίσης μια ματιά στην αυτονομία του Ariya και χαμογελάτε γιατί έχει μεγάλο απόθεμα ενέργειας για το ταξίδι της επιστροφής στο σπίτι.

Nissan Aryia

Επιστρέφοντας στο σπίτι
Η μέρα περνά ευχάριστα κάνοντας πικνίκ, χτίζοντας κάστρα με άμμο και κολυμπώντας. Ο ήλιος δύει και ήρθε η ώρα για την επιστροφή. Καθώς πλησιάζετε στη γειτονιά σας, ζητάτε από την Amazon Alexa να ανάψει τον κλιματισμό και τα φώτα του σπιτιού σας. Μπαίνετε στο γκαράζ σας και συνδέετε το Ariya στην πρίζα. Επειδή έχετε προκαθορίσει την ώρα έναρξης της φόρτισης, το Ariya θα αρχίσει να φορτίζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν το ρεύμα είναι φθηνότερο. Τώρα είναι ώρα να χαλαρώσετε και να σχεδιάσετε την αυριανή περιπέτεια με το δικό σας Ariya.

Nissan Aryia

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Nissan celebrates World EV Day by kicking off pre-orders of the all-electric Ariya in Norway
  • Nissan Aryia
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ