top icon
Επικαιρότητα

Ανάκληση για Mercedes και ΒΜW

Εντολή ανάκλησης για την BMW M5 αλλά και για συγκεκριμένα μοντέλα της Mercedes εξέδωσε η αμερικανική NHTSA.

Στην περίπτωση της BMW, η ανάκληση αφορά σε 1.645 αντίτυπα της νέας M5, στα οποία είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί πρόβλημα με τον αισθητήρα που είναι αρμόδιος για την ένδειξης της ποσότητας καυσίμου στη δεξαμενή, ο οποίος είναι πιθανό να «κολλήσει» πάνω σ’ ένα σωληνάκι της τροφοδοσίας που βρίσκεται μέσα σε αυτήν. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, όπως αναφέρει η NHTSA, να εμφανίζεται μία ανακριβής, και ενδεχομένως μεγαλύτερη, ένδειξη για την ποσότητα καυσίμου απ’ ότι είναι πραγματικά διαθέσιμη.

Στην περίπτωση της Mercedes, το πρώτο «σετ» ανάκλησης αφορά σε 345 αυτοκίνητα του τύπου Ε300, Ε300 4Matic, E43 AMG 4Matic, E400 Matic, E63S AMG 4Matic και CLS450 4Matic, καθώς και σε 86 CLA250 και CLA45 AMG 4Matic, στις οποίες η μονάδα Occupant Classification System είναι πολύ πιθανό να μην είναι σωστά καλιμπραρισμένη, με αποτέλεσμα ο αερόσακος συνοδηγού να μην απενεργοποιείται στην περίπτωση που στο εμπρός δεξί κάθισμα βρίσκεται εγκατεστημένο παιδικό κάθισμα.

Προβλήματα περιορισμένης επίσης έκτασης εντοπίστηκαν και σε 39 αντίτυπα της E400 Cabrio, στα οποία εντοπίζεται πρόβλημα στη βάση παιδικού καθίσματος ISOFIX, η οποία μπορεί να αποκολληθεί σε περίπτωση συγκρουσης._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ