top icon
Επικαιρότητα

Ανανέωση για το Fiat 500L

Η Fiat αναφέρει πως το 40% των επιμέρους τμημάτων του αυτοκινήτου είναι νέα.

Πριν δύο περίπου χρόνια, το «απλό» Fiat 500 είχε υποστεί ένα εκτεταμένο, σύμφωνα με τους Ιταλούς, facelift με πάνω από 1.800 αλλαγές στα επιμέρους μέρη του. Σήμερα, έστω και με σχετική καθυστέρηση, η Fiat προχωρά στην ανανέωση και της πολυμορφικής έκδοσης «L» με αλλαγές στο 40% των τμημάτων του.

Πιο συγκεκριμένα, το «νέο» 500L διαθέτει νέο ντιζάιν στα άνω φωτιστικά του σώματα, ενώ μικρές αλλαγές έχουν γίνει στο σχήμα των φώτων ημέρας, στη γρίλια και εν γένει στις… διακοσμήσεις στο εμπρός τμήμα του. Στο πίσω μέρος υπάρχουν αντίστοιχης έκτασης και ύφους παρεμβάσεις, με κυριότερη εκείνη που αφορά στα φώτα οπισθοπορείας και ομίχλης τα οποία είναι τοποθετημένα χαμηλότερα. Από εκεί και πέρα, η Fiat αναφέρει ότι το ρετουσαρισμένο 500L θα διατίθεται πλέον σε 37 διαφορετικές εξωτερικές αποχρώσεις συν 10 παστέλ καθώς και σε τρεις για την οροφή.

Στο εσωτερικό του ιταλικού MPV –το οποίο διατίθεται στις εκδόσεις Urban, Cross και Wagon- το εξασκημένο μάτι θα εντοπίσει το διαφορετικής σχεδίασης τιμόνι, τον ανανεωμένο σε αισθητική πίνακα οργάνων και την ψηλότερη θέση του επιλογέα. Από εκεί και πέρα, το γνωστό σύστημα πολυμέσων U-connect εξακολουθεί να δίνει το «παρών» υποστηρίζοντας τα συστήματα Android Auto και Apple CarPlay. Την ίδια στιγμή η Fiat αναφέρει πως για το ανανεωμένο 500L προσφέρονται 92 διαφορετικά αξεσουάρ εξατομίκευσης που θα «φέρουν» την εικόνα του αυτοκινήτου σας πολύ πιο κοντά στα προσωπικά αισθητικά σας γούστα.

Κάτω από το καπό συναντάμε τον 1.400άρη κινητήρα των 95 ίππων αλλά και τον 1.4 T-Jet των 120 ίππων. Επίσης, «παρών» δίνει και ο 0,9 TwinAir των 105 σε συνδυασμό με τους γνωστούς Multijet πετρελαιοκινητήρες των 1,3 και 1,6 λίτρων που αντίστοιχα αποδίδουν 95 και 120 ίππους._Χ.Α. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ