Επικαιρότητα Κόσμος

Ανανέωση για το Hyundai i10

Η δεύτερη γενιά του μίνι μοντέλου πόλης της κορεατικής εταιρείας θα δώσει το παρών στο Παρίσι με ανανεωμένο σχεδιασμό και όχι μόνο.

Η δεύτερη γενιά του Hyundai i10 θα πάει στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού με φρέσκιες ιδέες και νεανικότερο σχεδιασμό. Από πλευράς εξωτερικής εμφάνισης υπάρχουν αλλαγές στη μάσκα, με το μικρό μοντέλο να είναι το πρώτο της εταιρείας με το νέο στιλ Cascading, ενώ το αυτοκίνητο φέρει και διαφοροποιημένους προφυλακτήρες. Στα δύο άκρα της μάσκας έχουν τοποθετηθεί τα νέα στρογγυλά φώτα ημέρας, με τους αλουμινένιους τροχούς να είναι επίσης νέας σχεδίασης.

Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι νέες ταπετσαρίες και το νέο σύστημα πλοήγησης και πολυμέσων, με αυξημένη συνδεσιμότητα και οθόνη αφής των επτά ιντσών. Ακόμη, βελτιωμένο είναι το σύστημα διεύθυνσης και η εμπρός ανάρτηση. Όσον αφορά την ασφάλεια, το i10 έρχεται με δύο προηγμένα συστήματα αποφυγής ατυχημάτων, με βάση τη νέα πολυλειτουργική κάμερα: σύστημα προειδοποίησης μετωπικής σύγκρουσης (FCWS) και σύστημα Lane Departure Warning (LDWS) για την αποφυγή αθέλητης αλλαγής λωρίδας.  Στη γκάμα των κινητήρων του επιτυχημένου κορεατικού μίνι, δεν αναμένεται καμία αλλαγή, οπότε θα δούμε και πάλι τους γνωστούς βενζίνης 1.0 και 1.25 λίτρων, οι οποίοι συνδυάζονται με πεντατάχυτο μηχανικό ή 4τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

 

 

Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Ιταλίας-Σαρδηνίας, στις 8-11 Οκτωβρίου;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου