top icon
Επικαιρότητα

Ανανέωση για το μουσείο της Lamborghini

Η ιταλική εταιρεία γιορτάζει τα 50 χρόνια της μίας και μοναδικής Lamborghini Miura ανανεώνοντας με την ευκαιρία το εμβληματικό της μουσείο στη Sant’ Agata.

Ο «ιερός» χώρος του μουσείου της Lamborghini, ο οποίος εγκαινιάστηκε για πρώτη φορά το 2001, είναι τώρα χωρισμένος σε δύο τμήματα, όντας πιο καλαίσθητος, πιο πλούσιος σε… περιεχόμενο και εμφανώς πιο διαδραστικός για τον επισκέπτη απ’ ότι στο παρελθόν. Στον επάνω όροφο, μπορεί να συναντήσει κανείς όλα τα νεότερα και παλαιότερα μοντέλα του ιταλικού «ταύρου» καθώς και όλες τις αγωνιστικές κατασκευές της μάρκας. Από την Diablo GTR και τις καθαραάιμες εκδόσεις των Gallardo και Huracan, έως τα μονοθέσια της F1 τα οποία φιλοξένησαν τον ατμοσφαιρικό V12 κινητήρα της εταιρείας.

Στο ισόγειο, το οποίο είναι αφιερωμένο στη Miura που φέτος γιορτάζει τα 50α της γενέθλια, το καλωσόρισμα του επισκέπτη γίνεται με τους ήχους των κινητήρων των Huracan και Aventador. Για… επιδόρπιο, όσοι τυχεροί βρεθούν στο «μαγικό» αυτό χώρο, θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το Lamborghini Centro Stile. Με άλλα λόγια, τον χώρο στον οποίο οι Ιταλοί και όχι μόνο σχεδιαστές δημιουργούν σήμερα το μέλλον της μάρκας._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ