top icon
Επικαιρότητα

Ανανέωση για την Toyota Corolla

Μικρές αλλαγές φέρνει μαζί της η ανανεωμένη εκδοχή του πιο δημοφιλούς μοντέλου της Toyota.

Η 11η γενιά του ιαπωνικού σεντάν, η οποία αντιπροσωπεύει σήμερα σχεδόν το 20% των πωλήσεων της Toyota, ανανεώνεται αισθητικά, τρία μόλις χρόνια μετά το ντεμπούτο της. Η 4θυρη Toyota Corolla, η οποία θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη από το προσεχές καλοκαίρι, διαθέτει νέο παρουσιαστικό, με πιο αιχμηρά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, πιο μινιμαλιστική μάσκα και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα, ο οποίος, στο κατώτερο τμήμα του, διαθέτει μεγαλύτερες πλέον εισαγωγές αέρα.

Από το πλάι, οι διαφορές εντοπίζονται στις διαφορετικές σε σχέση με το παρελθόν χειρολαβές των θυρών, καθώς και στους νέους τροχούς που έχουν διάμετρο 16 ή 17 ίντσες. Πίσω, τα φώτα διαφοροποιούνται ελαφρώς, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι διακριτικές, ομολογουμένως, προσθήκες χρωμίου. Από εκεί και πέρα, η «νέα» Toyota Corolla, η οποία θα συνεχίσει να διατίθεται σε περισσότερες από 150 χώρες, θα είναι διαθέσιμη σε εννέα διαφορετικά χρώματα, εκ των οποίων τα τρία είναι νέα.

Σημαντική προσθήκη σε σχέση με το παρελθόν αποτελεί η υιοθέτηση του συστήματος Toyota Safety Sense, το οποίο συμβάλει στη πρόληψη μιας μεγάλης γκάμας ατυχημάτων μέσω τις προβολής μιας σειράς πληροφοριών και εικόνων στο head-up display του παρμπρίζ. «Κομμάτια» του Toyota Safety Sense αποτελούν τα συστήματα Pre-Collision System (PCS), Lane Departure Alert (LDA), Road Sign Assist (RSA) και Automatic High Beam (AHB)._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ