top icon
Κόσμος

Ανανέωση στα σημεία για το Hyundai i20

Επιλεκτικές επεμβάσεις για το Hyundai i20, την πρόταση της κορεάτικης εταιρείας στην κατηγορία των σούπερ μίνι αυτοκινήτων.

Το Hyundai i20 ανανεώνεται επιλεκτικά τόσο σε… στιλ όσο και σε εξοπλισμό, χωρίς να αλλοιώνεται ο γνώριμος σχεδιαστικός χαρακτήρας του.

Επί της ουσίας, το σχήμα του εμπρός προφυλακτήρα, καθώς και η μάσκα, έχουν επαναπροσδιοριστεί, ενώ την ίδια ώρα στο πίσω μέρος πινελιές ανανέωσης κοσμούν και τον προφυλακτήρα καθώς και τα φωτιστικά σώματα. Στη γκάμα προστέθηκαν επίσης νέας σχεδίασης ζάντες 16 και 17 ιντσών.

Hyundai i20

Πλέον, το Hyundai i20 είναι διαθέσιμο σε 8 εξωτερικά χρώματα και προαιρετική μαύρη δίχρωμη οροφή. Τα τρία καινούργια χρώματα της Hyundai είναι τα Lucid Lime Metallic, Lumen Grey Pearl και Meta Blue Pearl, τα οποία πλαισιώνουν τα Atlas White, Phantom Black Pearl, Aurora Grey Pearl, Dragon Red Pearl και Mangrove Green Pearl.

Hyundai i20

Στο εσωτερικό, το «φρεσκαρισμένο» i20 διαθέτει στάνταρ οθόνη LCD 4,2 ιντσών, USB type-C, eCall δεύτερης γενιάς που βασίζεται στο δίκτυο 4G και ενημερώσεις χαρτών Over-the-Air. Από εκεί και πέρα, συνεχίζει να προσφέρει λειτουργίες που ήταν ήδη δημοφιλείς στην προηγούμενη έκδοση, όπως ο προαιρετικός και ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών και οθόνη των 10,25 ιντσών, η συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto, η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης κινητού και η πιο πρόσφατη ενημέρωση της τηλεματικής Bluelink.

Hyundai i20

Περισσότερα χαρακτηριστικά ασφαλείας της σουίτας Hyundai Smart Sense διατίθενται πλέον ως στάνταρ. Το Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) με τις λειτουργίες «City», «Interurban» και «Pedestrian» περιλαμβάνει πλέον την «Cyclist». Προαιρετικά προσφέρονται τα Rear Cross-Traffic Collision Assist (RCCA), το σύστημα υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης σε τυφλό σημείο (BCA) και το Smart Cruise Control (NSCC).

Το νέο Hyundai i20 που κατασκευάζεται στο Izmit της Τουρκίας, τροφοδοτείται από τον 1.000άρη βενζινοκινητήρα Τ-GDI, σε συνδυασμό με 48βολτο mild-hybrid σύστημα, σε εκδόσεις με απόδοση 100 ή 120 ίππους.

Hyundai i20

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Hyundai i20
  • Hyundai i20
  • Hyundai i20
  • Hyundai i20
  • Hyundai i20
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ