top icon
Επικαιρότητα

Ανανέωση στη γκάμα εκδόσεων του Nissan Micra ενόψει 2021

Η Nissan παρουσίασε τη νέα δομή εκδόσεων του Micra ενόψει 2021, όπου ξεχωρίζει η παρουσία των N-Sport και Ν-Design.

Καθώς το 2021 πλησιάζει, η Nissan προχώρησε σε ανανέωση της γκάμας επιλογών για το δημοφιλές Micra, με στόχο στην περαιτέρω εξατομίκευση, προσθέτοντας στις ήδη υπάρχουσες, τις εκδόσεις N-Design και N-Sport.

Αυτή η κίνηση δεν είναι τυχαία, αφού το συγκεκριμένο αποτελεί από τα πιο σημαντικά μοντέλα για την ιαπωνική μάρκα, ειδικά όσον αφορά στην αγορά της Ευρώπης. Για του λόγου το αληθές, από το 2017 -όταν και παρουσιάστηκε αυτή η γενιά του Micra- μέχρι σήμερα, σε 34 χώρες της Ευρώπης έχουν ήδη καταγραφεί 230.000 πωλήσεις. Παράλληλα, το Micra είναι το πρώτο όχημα της Nissan, που κατασκευάζεται σε εργοστάσιο της Renault, καρπός της συνεργασίας που προκύπτει από τη Συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi.

Nissan Micra MY21

Από πλευράς κινητήρα, οι νέες εκδόσεις του Micra συνδυάζονται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 1 λίτρου, που είναι σύμφωνος με το Euro 6d, χωρίς προς το παρόν να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες. Από εκεί και έπειτα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Nissan, η γκάμα του Micra, “παρουσιάζει ανανέωση σε επιμέρους σημεία της σχεδίασης και προσοχή στη λεπτομέρεια”. Οι υποψήφιοι αγοραστές, θα έχουν δυνατότητα επιλογής διχρωμίας, καθώς και αναβάθμιση σε φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED. Επιπλέον, νέες θα είναι οι δίχρωμες ζάντες 16 ιντσών που ονομάζονται “Genki”, και θα προσφέρονται στο βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων N-Design και Tekna.

Nissan Micra MY21

Αναφορικά με τις νέες εκδόσεις, N-Design και N-Sport, καθεμιά θα προσφέρει τα δικά της στοιχεία στη φυσιογνωμία του Nissan Micra. Με την N-Design δίνεται έμφαση στην εξατομίκευση, ώστε οι υποψήφιοι αγοραστές να διαμορφώσουν το Micra, όπως επιθυμούν. Εμφανισιακά, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν τα “τελειώματα” εμπρός πίσω, στο πλάι και στους καθρέπτες, σε γυαλιστερό μαύρο ή χρώμιο, ενώ στο βασικό εξοπλισμό θα διατίθενται και οι νέοι τροχοί 16 ιντσών και δύο τόνων, Genki. Στο εσωτερικό, η έκδοση N-Design περιλαμβάνει υφασμάτινα μαύρα καθίσματα με γκρι τόνους, ενώ θα υπάρχει και επένδυση που προσομοιάζει με δέρμα σε επιμέρους σημεία, όπως οι πόρτες ή το εμπρός πάνελ. Ακόμη, θα υπάρχει δυνατότητα επιλογής του εσωτερικού σε πορτοκαλί απόχρωση (Energy Orange), καθώς και αρκετών ακόμη εξαρτημάτων σε αυτή την απόχρωση.

Nissan Micra MY21

Όπως προδίδει και η ονομασία της, η έκδοση N-Sport προσφέρει μια πιο πολυτελή αλλά κυρίως, σπορτίφ εικόνα. Τα τελειώματα σε γυαλιστερό μαύρο εμπρός, πίσω και στο πλάι, καθώς και τα μαύρα πλαίσια στους καθρέπτες, έρχονται να συμπληρώσουν τις μαύρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, Perso. Επιπλέον, οι προβολείς ομίχλης και τα φωτιστικά σώματα εμπρός είναι full LED, από τον βασικό εξοπλισμό. Αντίστοιχα στην καμπίνα, τα καθίσματα έχουν επένδυση με Alcantara, ενώ τα καθίσματα έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να πετυχαίνουν τη βέλτιστη υποστήριξη στο σώμα, μειώνοντας την κούραση του οδηγού σε μεγάλης διάρκειας ταξίδια.

Nissan Micra MY21

Από εκεί και έπειτα, από την έκδοση Tekna το Micra διαθέτει γνωστά τεχνολογικά συστήματα στο πλαίσιο του Nissan Intelligent Mobility. Μεταξύ αυτών, συγκαταλέγονται το σύστημα κάμερας Intelligent Around View Monitor και το Blind Spot Warning, που στη συγκεκριμένη έκδοση, προσφέροντας στον βασικό εξοπλισμό. Επιπλέον, η έκδοση Tekna συνδυάζεται με ηχοσύστημα Bose Personal, ενώ το σύστημα συνδεσιμότητας NissanConnect (συμβατό με Android Auto ή Apple Car Play και αναγνώριση φωνής Siri)  με πλοήγηση TomTom, παρέχεται προαιρετικά σε όλες τις εκδόσεις, αρχής γενoμένης από την Acenta.

Nissan Micra MY21

Ακόμη, το Nissan Micra MY21 θα εφοδιάζεται με συστήματα υποβοήθησης οδηγού όποτε Hill Start Assistance, Intelligent Ride Control, Intelligent Trace Control, High Beam Assist, Intelligent Lane Intervention, Traffic Sign Recognition και Intelligent Forward Emergency Braking με αναγνώριση πεζών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ