top icon
Επικαιρότητα

Ανανεώθηκε το Suzuki Vitara

Βελτιωμένοι κινητήρες, νέας γενιάς συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και σχεδιαστική ανανέωση για το επιτυχημένο crossover/SUV της ιαπωνικής εταιρείας.

Λίγο καιρό μετά την αποκάλυψη του νέου Jimny, έφτασε η ώρα για την ανανέωση του γνωστού μας Vitara. Οι κινητήρες του (1.0 και 1.4 Boosterjet, 111 και 140 ίππων αντίστοιχα) ανταποκρίνονται πλέον στο νέο πρωτόκολλο μετρήσεων κατανάλωσης και ρύπων (WLTP). Φυσικά, υπάρχουν και εκδόσεις που συνδυάζονται με το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP της Suzuki. Τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ειδοποίηση για αλλαγή λωρίδας, αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας, αυτόνομη πέδηση, και ειδοποίηση για κάθετα διερχόμενα οχήματα κατά τη διάρκεια της οπισθοπορείας.

Οι αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση συμπεριλαμβάνουν νέα μάσκα, προφυλακτήρες και πίσω φωτιστικά σώματα LED, αλλά και νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό υπάρχει νέος πίνακας οργάνων, με έγχρωμη οθόνη μεταξύ του στροφομέτρου και του ταχυμέτρου, στην οποία παρέχονται σημαντικές πληροφορίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ