top icon
Επικαιρότητα

Ανεβλήθη η παρουσίαση της long-range έκδοσης του Nissan Leaf

Η αιτία της αναβολής σχετίζεται με το βαρύ κλίμα που επικρατεί αυτή τη στιγμή στους κόλπους της ιαπωνικής εταιρείας μετά την πρόσφατη σύλληψη του Προέδρου της, Carlos Ghosn, στη χώρα του ανατέλλοντος ηλίου.

Η ιαπωνική εταιρεία ήταν εδώ και πολύ καιρό γνωστό πως προετοιμαζόταν πυρετωδώς για την πρεμιέρα μιας νέας έκδοσης του νέου Nissan Leaf που θα εξασφάλιζε στο 5θυρο EV μοντέλο της μεγαλύτερη αυτονομία κίνησης σε σχέση με το υπάρχον. Εντούτοις, η σύλληψη του Carlos Ghosn στην Ιαπωνία, και εν γένει το κλίμα αρνητικής δημοσιότητας για τη Nissan, φαίνεται να ανάγκασαν τους ιθύνοντές της να αναβάλουν την επίσημη πρεμιέρα της συγκεκριμένης έκδοσης, η οποία, σύμφωνα με όλες τις υπάρχουσες πληροφορίες, θα εφοδιάζεται με μπαταρία 60 KWh που θα κατασκευάζει η γνωστή στο είδος εταιρεία LG Chem.

Σύμφωνα με μη επιβεβαιωμένες από επίσημα χείλη πηγές, η Nissan σκόπευε να παρουσιάσει τη νέα έκδοση του Nissan Leaf σε δύο ειδικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνταν σήμερα 28 Νοεμβρίου στη Yokohama της Ιαπωνίας και στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Ωστόσο, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, μη κατονομαζόμενος εκπρόσωπος της Nissan φέρεται να δήλωσε πως η απόφαση για την αναβολή της παράλληλης αυτής παρουσίασης έγινε ώστε «να διασφαλιστεί ότι ένα τόσο σημαντικό προϊόν θα λάβει τη δημοσιότητα που του αρμόζει»._X.A.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ