top icon
Επικαιρότητα

Ανοίγουν και επίσημα οι παραγγελίες για το ηλεκτρικό Honda e

Η ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε την έναρξη των παραγγελιών του νέου Honda e σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης.

Η Honda, μέσω επίσημης ανακοίνωσής της, έκανε γνωστό σήμερα ότι ξεκινά για συγκεκριμένες αγορές της γηραιάς ηπείρου τις παραγγελίες του νέου, ηλεκτροκίνητου μοντέλου της. Και συγκεκριμένα, σε εκείνες της Γερμανίας, του Ην. Βασιλείου, της Νορβηγίας και τη Γαλλίας. Ως εκ τούτου, μέσω του σχετικού ιστότοπου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν πλέον να δηλώσουν την πρόθεσή τους προκειμένου να παραγγείλουν το μικρό EV της ιαπωνικής εταιρείας καταβάλλοντας προκαταβολή που ανέρχεται στην περίπτωση της Μ. Βρετανίας στις 800 λίρες.

Όπως διευκρινίζουν οι ιθύνοντες της εταιρείας, οι πρώτες παραδόσεις του νέου Honda e θα ξεκινήσουν την άνοιξη του 2020.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές τη δυνατότητα παραγγελίας του νέου Honda e», δήλωσε ο Jean-Marc Streng, Γενικός Διευθυντής της Honda Motor Europe. «Το Honda e είχε ως πρωτότυπο πολύ μεγάλη ανταπόκριση με πάνω από 25.000 δηλώσεις ενδιαφέροντος σε όλη την Ευρώπη».

Θυμίζουμε ότι το Honda e παρουσιάστηκε ως concept car στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019 επιβεβαιώνοντας ότι πολλά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του Honda Urban EV Concept, που είδαμε για πρώτη φορά το 2017, διατηρούνται και στην έκδοση παραγωγής.

Το Honda e θα έχει αυτονομία 200 χλμ. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, η μπαταρία του θα μπορεί μέσω ταχυφορτιστή να ανακτήσει το 80% της δυναμικής του μέσα σε μόλις 30 λεπτά.

Με ορίζοντα το 2025, στόχος της Honda είναι το 100% των πωλήσεων της στην Ευρώπη να απαρτίζονται από ηλεκτροκίνητα μοντέλα._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ