top icon
Επικαιρότητα

Απεπέμφθη ο Πρόεδρος της Ford Β. Αμερικής για «ανάρμοστη συμπεριφορά»

Ο Raj Nair αποτελεί από σήμερα κιόλας παρελθόν για την Ford B. Αμερικής.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξεδόθη, η Ford Β. Αμερικής κατέστησε γνωστό ότι ο Raj Nair αποδεσμεύεται από σήμερα κιόλας από τα καθήκοντα του ύστερα από «εσωτερική έρευνα» που διενεργήθηκε, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο 54χρονος επέδειξε «ανάρμοστη συμπεριφορά» παραβιάζοντας τον κώδικα δεοντολογίας της αμερικάνικης εταιρείας.

«Πήραμε αυτή την απόφαση ύστερα από διεξοδική και προσεκτική έρευνα. Η Ford είναι βαθιά προσηλωμένη στην παροχή και καλλιέργεια ενός πνεύματος ασφάλειας και σεβασμού σε επίπεδο κουλτούρας. Και ως εκ τούτου αναμένουμε από τους ηγέτες μας να υποστηρίξουν πλήρως αυτές τις αξίες», δήλωσε με νόημα ο Πρόεδρος και CEO της Ford, Jim Hackett.

Από τη μεριά του, ο Raj Nair, δήλωσε:

«Λυπάμαι ειλικρινά για το ότι υπήρξαν περιπτώσεις στις οποίες επέδειξα συμπεριφορές που δεν είναι σύμφωνες με τις αρχές που τόσο η εταιρεία όσο και εγώ πάντα υιοθετούσαμε. Συνεχίζω να έχω τη μέγιστη πίστη στους ανθρώπους της Ford Motor Company και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο μέλλον».

Ο Raj Nair εντάχθηκε στους κόλπους της Ford το 1987 υπηρετώντας την τα επόμενα χρόνια από ποικίλα πόστα. Το 2000 διορίστηκε επικεφαλής του προγράμματος ανάπτυξης νέων μοντέλων της εταιρείας, ενώ αμέσως μετά εργάστηκε για λογαριασμό της Ford σε ανάλογες θέσεις στην Ευρώπη, στη Ν. Αμερική και στην ευρύτερη περιοχή Ασίας/Ειρηνικού. Ο Raj Nair ανέλαβε τη θέση του Προέδρου της Ford Β. Αμερικής τον Ιούνιο του 2017._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ