top icon
Επικαιρότητα

Από 399€ ο επιτοίχιος φορτιστής του νέου VW ID.3

Η VW ξεκινά τη διάθεση τριών τύπων επιτοίχιων φορτιστών για το επερχόμενο ID.3, οι τιμές των οποίων εκκινούν από το ποσό των 399€.

Με την ηλεκτροκίνηση να μπαίνει πλέον δυναμικά στο σύγχρονο αυτοκινητικό γίγνεσθαι και την VW να ετοιμάζεται για την εμπορική διάθεση του ηλεκτρικού ID.3 στις αρχές του προσεχούς φθινοπώρου, το γερμανικό εργοστάσιο προσφέρει στους δυνητικούς αγοραστές του μοντέλου τρεις λύσεις επιτοίχιων φορτιστών που προορίζονται για οικιακή χρήση.

Η βασική έκδοση του Wallbox της εταιρείας, η οποία μπορεί να παραγγελθεί online ή να αποκτηθεί μέσω του επίσημου δικτύου της VW, φέρει την ονομασία ID Charger και υποστηρίζει φόρτιση έως 11 kW. Διαθέτει δε καλώδιο Type 2, υποστηρίζοντας έτσι το «γέμισμα» των συσσωρευτών ενέργειας ηλεκτρικών αυτοκινήτων άλλων εταιρειών, κοστίζοντας 399€.

VW ID. Charger

Οι επόμενες δύο εκδόσεις του επιτοίχιου φορτιστή της VW (και εδώ η μέγιστη ισχύ φόρτισης δεν ξεπερνά τα 11 kW) φέρουν τις ονομασίες ID. Charger Connect και ID. Charger Pro και κοστίζουν αντίστοιχα 599€ και 849€. Με αυτούς ο ιδιοκτήτης του ID.3 θα μπορεί ελέγξει τις διαδικασίες φόρτισης αλλά και «να απολαύσει τα πλεονεκτήματα πρακτικών λειτουργιών, όπως η απομακρυσμένη συντήρηση, η διαχείριση πρόσβασης μέσω δωρεάν κάρτας και οι τακτικές ενημερώσεις λογισμικού», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γερμανική εταιρεία στις επίσημες ανακοινώσεις της.

Άξιο αναφοράς είναι επίσης το γεγονός ότι η έκδοση Pro ενσωματώνει έναν μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τιμολόγηση του κόστους της – προφανώς πρόκειται για μια λύση που απευθύνεται κυρίως στους χρήστες αυτοκινήτων που εντάσσονται σε εταιρικούς στόλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ