top icon
Επικαιρότητα

Αποκάλυψη για το εσωτερικό του ελληνικού Chaos (+video)

Μέσα από ένα teaser βίντεο, η Spyros Panopoulos Automotive μας δείχνει σήμερα το σχεδιασμό της καμπίνας του Chaos των 3.000 ίππων.

Μέσω του διαδικτύου κι ενός νέου βίντεο που ανήρτησε στο κανάλι της στο Youtube, η Spyros Panopoulos Automotive αποκαλύπτει σήμερα το σχεδιασμό του εσωτερικού του Chaosτο οποίο θα χρησιμοποιεί μεταξύ άλλων προηγμένες τεχνολογίες, όπως αυτέ της επαυξημένης πραγματικότητας.

Παράλληλα, το Chaos θα είναι μόνιμα συνδεδεμένο μέσω 5G προσφέροντας τη δυνατότητα επικοινωνίας του οχήματος με άλλα αυτοκίνητα (Car-to-Car), με υποδομές (Car-to-Road), ακόμα και ευάλωτους χρήστες του δρόμου, όπως οι πεζοί (Car-to Pedestrian). Επιπρόσθετα, χαρακτηριστικό της καμπίνας είναι τα καθίσματα, τα οποίο είναι κατασκευασμένα από το υλικο Zylon και βρίσκονται ενσωματωμένα στο μονοκόκ.

Δείτε στη συνέχεια το σχετικό βίντεο:

Θυμίζουμε ότι o V10 κινητήρας του Chaos διαθέτει δύο υπερσυμπιεστές, 40 βαλβίδες, καθώς και 20 στο σύνολο μπεκ ψεκασμού του καυσίμου (10 άμεσου και 10 έμμεσου). Η σχέση συμπίεσης του συνόλου ορίζεται στο 12,3:1, την ώρα που τόσο οι εκκεντροφόροι όσο και ο στροφαλοφόρος θα είναι κατασκευασμένοι από τιτάνιο. Από εκεί και πέρα, ο 10κύλινδρς, ο οποίος θα αποδίδει στις δύο διαθέσιμες εκδοχές του 2.000 ή 3.000 ίππους, θα «συνοδεύεται» από σύστημα τετρακίνησης με κατανομή της ροπής 35/65 εμπρός και πίσω καθώς και από αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ