top icon
Επικαιρότητα

Αποκάλυψη για τη νέα Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

Η Porsche παρουσιάζει τη συλλεκτική έκδοση Heritage Design Edition της νέας 911 Targa 4S ξυπνώντας μνήμες από τη δεκαετία του ‘50 και του ’60.

Για μια ακόμα φορά η Porsche έρχεται να αξιοποιήσει την πλούσια παράδοσή της από τη δεκαετία του ’50 και του ‘60 παρουσιάζοντας σήμερα τη δεύτερη κατά σειρά έκδοση Heritage Edition -λίγους μήνες μετά την πρεμιέρα της αντίστοιχης 911 Speedster- η οποία βρίσκει εφαρμογή στο «κορμί» της σύγχρονης 911 Targa 4S, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Συνολικά, κατά τη διάρκεια του βίου της σύγχρονης 911-992, το γερμανικό εργοστάσιο αναμένεται να φέρει στην αγορά, σε συνεργασία πάντα με την Porsche Exclusive Manufaktur, ούτε μία ούτε δύο, αλλά τέσσερις ανάλογες εκδόσεις σε μία προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδά της, αλλά και να θυμίζει στο κοινό και τους φανατικούς λάτρεις της μάρκας το πλούσιο παρελθόν της. 

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

«Με τα μοντέλα Heritage Design, φέρνουμε στο σήμερα αναμνήσεις από τις δεκαετίες του ’50, του ’60 και του ’70 τόσο στους πελάτες μας όσο και στους οπαδούς της μάρκας. Κανένα εμπορικό σήμα δεν μπορεί να μεταφέρει στο σήμερα στοιχεία του παρελθόντος όσο η Porsche  εκπληρώνοντας έτσι τις επιθυμίες των πελατών μας. Δημιουργούμε με τις αποκλειστικές αυτές εκδόσεις μια νέα σειρά προϊόντων που αντιπροσωπεύει τόσο μια νέα διάσταση στον τομέα του lifestyle, όσο και στη  στρατηγική μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Porsche, Olive Blume.

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

Για την περίσταση, η καθ’ όλα εντυπωσιακή 911 Targa 4S Heritage Edition, η οποία θα παραχθεί σε 992 αντίτυπα, είναι βαμμένη στο έντονο χρωματισμό Cherry Metallic, επιλογή που παραπέμπει άμεσα στην «356», ενώ χαρακτηριστικές είναι οι λευκές πινελιές στα εμπρός φτερά, οι οποίες ανακαλούν με τη σειρά τους την ένδοξη αγωνιστική παράδοση της εταιρείας – ακριβώς όπως συμβαίνει τόσο με τον χαρακτηριστικό αριθμό όσο και με την λευκή επιγραφή «Porsche» στις πόρτες. Από εκεί και πέρα, το «παρών» δίνουν τα γνώριμα λογότυπα Heritage Design Edition, καθώς και ένα ακόμα στο πίσω μέρος, το οποίο είναι αντίστοιχο με εκείνο που αποκτούσαν οι ιδιοκτήτες της εμβληματικής «356» όταν το χιλιομετρητής του αυτοκινήτου τους ξεπερνούσε την ένδειξη «100.000».

Porsche 911 Targa 4S Heritage Design Edition

Στο εσωτερικό το παιχνίδι χρωμάτων συνεχίζεται, με το δύο τόνων δέρμα των καθισμάτων (Bordeaux Red/Atacama Beige ή Bordeaux Red/Black) να έχει τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, με κάθε αντίτυπο της νέας 911 Targa 4S Heritage Design Edition κάθε ιδιοκτήτης θα αποκτά και ένα μοναδικό ρολόι-χρονογράφο, ο οποίος αξιοποιεί στοιχεία στο σχεδιασμό που παραπέμπουν στην «356» αλλά και τις προηγούμενες εκδοχές της 911 Targa  – χαρακτηριστικό εδώ είναι επίσης το γεγονός ότι το λουρί του εν λόγω χρονογράφου είναι από το ίδιο υλικό που κατασκευάζονται τα καθίσματα της νέας 911 Targa 4S Heritage Design Edition.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ