top icon
Επικαιρότητα

Arkana, το νέο C-SUV της Renault

Ένα νέο SUV θα αθροίσει πολύ σύντομα στη γκάμα της η Renault. O λόγος για το νέο Arkana.

Το νέο Arkana είναι ένα ακόμα SUV μοντέλο που από τις αρχές του 2019 θα ενταχθεί στην εμπορική φαρέτρα των Γάλλων της Renault. Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα μοντέλο της κατηγορίας C που αρχικά θα διατεθεί στην αγορά της Ρωσίας και εν συνεχεία και στις υπόλοιπες. Η πλήρης αποκάλυψή του δε θα πραγματοποιηθεί την επόμενη κιόλας εβδομάδα, και συγκεκριμένα στις 29 του μήνα, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μόσχας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές, το νέο Renault Arkana, το οποίο δανείζεται την ονομασία του από το λατινικό arcanum, που σημαίνει «μυστικό», θα βασίζεται στο ρώσικο Kaptur, που αποτελεί μία μεγαλύτερη εκδοχή του ευρωπαϊκού best-seller, Captur. Όπως είναι ήδη γνωστό, η κατασκευή του νέου Arkana θα πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της Renault που βρίσκεται στη Μόσχα, από όπου και θα εξάγεται σε πολλές ακόμα χώρες που μένει να ανακοινωθούν από τους δημιουργούς του μοντέλου την προσεχή περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ρωσία αποτελεί για τη Renault μία πολύ σημαντική αγορά, με τις πωλήσεις της το 2017 να ανέρχονται στη χώρα στις 414.000 μονάδες._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ