top icon
Επικαιρότητα

Aston Martin Project 003: Στο τρίτο «χτύπημα»

Η βρετανική εταιρεία παρουσιάζει μέσα από μία teaser φωτογραφία ένα ακόμα υπερ-αυτοκίνητο που ακολουθεί τα χνάρια της Valkyrie.

Προς το παρόν, η νέα, κεντρομήχανη υπερ-κατασκευή της Aston Martin φέρει την κωδική ονομασία Project 003 αποτελώντας κατ’ ουσίαν το τρίτο κατά σειρά «χτύπημα» των Βρετανών στην κατηγορία των σπορ υπερ-αυτοκινήτων μετά τις Valkyrie (Project 001) και Valkyrie AMR Pro (Project 002). Σύμφωνα με την εταιρεία, η νέα και δίχως επίσημη… ονομασία δημιουργία των Aston Martin και Red Bull Advanced Technologies θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων (όχι πάνω από 500) και θα είναι διαθέσιμη προς πώληση το 2021.

Η Aston Martin Project 003 θα είναι δομημένη «πάνω» σε μια προηγμένη αρχιτεκτονική αμαξώματος με μειωμένο βάρος, τροφοδοτούμενη από ένα υβριδικό σύστημα κίνησης που θα αποτελείται από έναν άγνωστων προδιαγραφών κινητήρα εσωτερικής καύσης κι ένα ηλεκτρο-μοτέρ – μέχρι τώρα οι Βρετανοί δεν αποκαλύπτουν ακριβή στοιχεία για την απόδοση των δύο αυτών μονάδων.

Σε κάθε περίπτωση, η Aston Martin υπόσχεται πως η «003» θα προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα κάθετα παραγόμενης δύναμης σε σχέση με τα «πολιτικά» supercars, κι αυτό χάρη στα ενεργά αεροδυναμικά της βοηθήματα, αποτελώντας εν πολλοίς ένα αυτοκίνητο υπερ-υψηλών επιδόσεων που θα τοποθετηθεί στην κατηγορία των McLaren P1 και LaFerrari._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ