top icon
Επικαιρότητα

Ατύχημα για τον Richard Hammond στα γυρίσματα του The Grand Tour 2 (video)

Ο γνωστός Βρετανός παρουσιαστής «βγήκε» από το δρόμο με το ηλεκτρικό Rimac Concept One των 1.250 το οποίο οδηγούσε να τυλίγεται στις φλόγες αμέσως μετά το ατυχές συμβάν. 

Ευτυχώς, ο Richard Hammond πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο εγκαίρως έχοντας υποστεί κατάγματα στο γόνατο. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσαν οι παραγωγοί του «The Grand Tour Season 2», o Richard Hammond κινηματογραφούσε για λογαριασμό της γνωστής σειράς-σούου, που από πέρσι μεταδίδεται αποκλειστικά μέσω του Amazon Prime, το Rimac Concept One «ανεβαίνοντας» την κλειστή για την περίσταση διαδρομή Hemburg Hill Climb στην Ελβετία όταν σε μια αριστερή στροφή ο γνωστός παρουσιαστής έχασε τον έλεγχο του ηλεκτρικού πρωτοτύπου του 1 εκ. ευρώ. Αμέσως μετά την έξοδο, το Κροατικής κατασκευής πρωτότυπο των 1.250 ίππων πήρε φωτιά με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς, όπως φαίνεται και τις σχετικές φωτογραφίες.

Αμέσως μετά, ο Hammond μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο St. Gallen για τους απαραίτητους ιατρικούς ελέγχους. Τα αίτια του ατυχήματος, σύμφωνα με τους ανθρώπους του «The Grand Tour Season 2», παραμένουν μέχρι και αυτή τη στιγμή άγνωστα.

Δείτε εδώ στο σχετικό βίντεο που αναρτήθηκε στο www.drivetribe.com τι δήλωσε από το κρεβάτι του… πόνου ο ίδιος ο Richard Hammond και εν συνεχεία το ατυχές συμβάν, όπως αποτυπώθηκε από ερασιτεχνική λήψη._Χ.Α. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ