top icon
Επικαιρότητα

Audi: 20 νέα και ανανεωμένα μοντέλα μέσα στο 2019

Η γερμανική εταιρεία ετοιμάζει την αντεπίθεσή της μεσα στο 2019 παρουσιάζοντας ένα πλήθος νέων και ανανεωμένων μοντέλων με στόχο να κερδίσει έδαφος έναντι των ομοεθνών αντιπάλων της.

Στη σημερινή ετήσια συνδιάσκεψή της, η Audi ανέλυσε το περίγραμμα των επερχόμενων μέσα στο τρέχον έτος κινήσεών της κάνοντας συγχρόνως τον δικό της απολογισμό για τα πεπραγμένα του 2018. Σε ότι αφορά στο άμεσο… αύριο, η εταιρεία των τεμνόμενων κύκλων ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει 20 νέα και ανανεωμένα μοντέλα μέσα στο 2019, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται 9 μοντέλα της σειράς S και 4 των οικογενειών R και RS. Σε ότι αφορά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, η γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε ότι μετά το e-tron, στην παραγωγή θα μπει το e-tron Sportback και ειδικά για την αγορά της Κίνας η ηλεκτρική έκδοση του Q2 L. Ταυτόχρονα, το ντεμπούτο τους μέσα στη χρονιά θα πραγματοποιήσουν και 6 plug-in υβριδικά μοντέλα.

Μέχρι το τέλος του 2020, η Audi θα έχει λανσάρει 12 ηλεκτροκίνητα οχήματα, καλύπτοντας κάθε τμήμα της αγοράς, όπως η ίδια χαρακτηριστικά δηλώνει. Όπως είναι αναμενόμενο, μέσα στο 2019 η εταιρεία θα πραγματοποιήσει σημαντικές δαπάνες για το ηλεκτρικό της μέλλον, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζεται από τους ιθύνοντές της το πραγματικό τους ύψος.

«Το 2019 θα θέσουμε τις βάσεις μιας νέας στρατηγικής πορείας και θα εργαστούμε σκληρά στον τομέα του περιορισμού του κόστους», αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία στις επίσημες ανακοινώσεις της._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ