top icon
Κόσμος

Έρχεται το νέο Audi A3 Allroad

Το Audi A3 Allroad προετοιμάζεται ώστε να προστεθεί στον μελλοντικό κατάλογο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Τον Ιούλιο του 2019, η Audi παρουσίασε το A1 Citycarver, ένα νέο μέλος της οικογένειας οχημάτων Allroad, σχεδιασμένο για περιπέτειες στην ύπαιθρο. Οι σημερινές κατασκοπευτικές λήψεις του συνεργάτη μας, μαρτυρούν ότι η Audi ετοιμάζει ακόμη ένα μοντέλο σειράς A με αυξημένη απόσταση από το έδαφος.

Audi A3 Allroad

Το υπάρχoν όνομα ή το μελλοντικό επίσημο όνομα αυτής της έκδοσης του A3 δεν είναι γνωστό και αναμένεται ότι η νέα παραλλαγή στον κατάλογο της γερμανικής εταιρείας να τοποθετηθεί μεταξύ του A3 Sportback και του Q3.

Audi A3 Allroad

Είναι δύσκολο να πούμε τι κρύβεται κάτω από το καμουφλάζ, αλλά μπορείτε να δείτε τα πλαστικά προστατευτικά στοιχεία γύρω από τα φτερά και τον μπροστινό προφυλακτήρα.

Audi A3 Allroad

Το πίσω μέρος είναι το ίδιο με το στάνταρ A3, αλλά υπάρχουν ράγες οροφής που δεν ανταποκρίνονται στον στάνταρ εξοπλισμό του μοντέλου, οπότε ακόμα και αυτό υποδηλώνει δυνατότητες για κίνηση εκτός δρόμου.

Το A1 Citycarver διαθέτει ανάρτηση που ανυψώνει το αυτοκίνητο κατά 35 χιλιοστά, οπότε παρόμοια ανάρτηση αναμένεται και για αυτό το Α3, ενδεχομένως με την προσθήκη τετρακίνησης.

Φωτογραφίες: Automedia

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ