top icon
Επικαιρότητα

Audi: Εικονική περιήγηση στο εργοστάσιο μέσω streaming

Μέσω του διαδικτυακού AudiStream tour experience, η γερμανική μάρκα προσφέρει τη δυνατότητα online ξενάγησης στο εργοστάσιο του Ingolstadt.

Η πανδημία του νέου κορονοϊού COVID-19 έχει δημιουργήσει μεγάλες επιπλοκές, πέραν των καθαρά ιατρικών, σε όλον τον κόσμο. Μια από αυτές είναι η αναστολή λειτουργίας στη συντριπτική πλειονότητα των εργοστασίων κατασκευής οχημάτων, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και το εργοστάσιο της Audi, στο Ingolstadt της Γερμανίας.

Η έκτακτη κατάσταση την οποία βιώνουμε είχε και παράπλευρες συνέπειες μικρότερης σημασίας, όπως η προσωρινή αναστολή ξεναγήσεων, που πραγματοποιούνταν στο εργοστάσιο. Αυτό όμως δεν αποτελεί πρόβλημα, αφού  πελάτες και φίλοι της μάρκας έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις εγκαταστάσεις της Audi, μέσω διαδικτύου χάρη στο AudiStream.

Με αυτόν τον τρόπο, όσοι το επιθυμούν θα γνωρίσουν, έστω και διαδικτυακά, το χώρο, από έμπειρους ξεναγούς οι οποίοι θα εξηγούν ζωντανά από στούντιο, επιμέρους φάσεις παραγωγής. Με χρήση πλάνων από video, οι ηλεκτρονικοί επισκέπτες θα ενημερωθούν για ολόκληρη την διαδικασία παραγωγής ενός νέου Audi, από τα πρώτα βήματα παραγωγής μέχρι τα τελευταία κομμάτια της συναρμολόγησης. Ανάμεσα στα video, συγκαταλέγονται πλάνα από τη διαδικασία βαφής των νέων Audi A3 και συναρμολόγησης των νέων Audi A4.

Επιπλέον, οι ξεναγοί της Audi  θα απαντούν και σε τυχόν ερωτήσεις όσων παρακολουθούν την περιήγηση διαδικτυακά. Η χρονική διάρκεια του livestream θα είναι περίπου 20 λεπτά και έχει διαμορφωθεί, με βάση την υπάρχουσα εμπειρία των ανθρώπων της Audi στη διαδικασία, καθώς και τα εξατομικευμένα ενδιαφέροντα του εκάστοτε επισκέπτη. Η ξενάγηση θα είναι δωρεάν, ενώ θα γίνεται σε αγγλική ή γερμανική γλώσσα.

Με τη δημιουργία του AudiStream, η γερμανική μάρκα γίνεται η πρώτη που προσφέρει διαδικτυακές ξεναγήσεις. Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποί της, η διαδικασία θα εμπλουτιστεί στη συνέχεια, με περισσότερες θεματικές ενότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να κάνουν κράτηση στο www.audi.stream.

Το πρόγραμμα του AudiStream για τον Απρίλιο, διαμορφώνεται ως εξής, σε ώρα Γερμανίας:

Τετάρτη 8 Απριλίου, 11:00-17:30

Πέμπτη 9 Απριλίου, 13:00-19:30

Τετάρτη 15 Απριλίου, 11:00-17:30

Πέμπτη 16 Απριλίου, 13:00-19:30

Τετάρτη 22 Απριλίου, 15:30-21:00

Τετάρτη 29 Απριλίου, 13:00-19:30

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ