top icon
Επικαιρότητα

Audi και Τότεναμ μαζί σε Premier League και Champions league

Audi και Τότεναμ σε χορηγική συνεργασία, με την premium μάρκα να παρέχει πολυτελή μοντέλα στους αστέρες της ιστορικής λονδρέζικης ποδοσφαιρικής ομάδας.

H Audi έχει συνδεθεί κατά καιρούς με μεγάλα ποδοσφαιρικά clubs της Ευρώπης, όπως η Μπάγερν Μονάχου, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα. Η Τότεναμ βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες περιόδους της ιστορίας της, με επιτυχίες τόσο εντός γηπέδου όσο και στην υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας του Βόρειου Λονδίνου. Η Audi είναι επίσημος χορηγός της Τότεναμ, της διάσημης ποδοσφαιρικής ομάδας, με τους παίκτες του συλλόγου να οδηγούν τα πιο σύγχρονα και πολυτελή μοντέλα της μάρκας. Ανάμεσά τους το Q8, το μεγάλο πολυτελές SUV και το e-tron, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της Audi. Μάλιστα, οι παίκτες της ομάδας ήταν οι πρώτοι που είδαν από κοντά το Q8, στο κέντρο εκπαίδευσης της Τότεναμ στο Ένφιλντ, πριν καν αυτό κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στη Μεγάλη Βρετανία.

Η Τότεναμ ή Tottenham Hotspur όπως είναι το επίσημο όνομά της, τα «Σπιρούνια» για τους οπαδούς και τους πιο μυημένους, με έτος ίδρυσης το 1882, είναι μία από τις πιο ιστορικές και δημοφιλείς ομάδες της Αγγλίας. Η εφετινή σεζόν είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες στην ιστορία του συλλόγου με έδρα το Βόρειο Λονδίνο, με την ομάδα να έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Champions League και να είναι στην 3η θέση της Premier League, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος. Η έναρξη της χορηγίας της Audi συμπίπτει χρονικά με την πρώτη σεζόν της Τότεναμ στο ολοκαίνουργιο γήπεδό της. Πρόκειται για το «Νέο Γουάιτ Χαρτ Λέιν», κόστους ενός δισεκατομμυρίου λιρών, που αντικατέστησε το παλιό γήπεδο της ομάδας. Στο νέο γήπεδο, το σήμα της Audi θα προβάλλεται ψηφιακά, σε όλες τις γιγαντοοθόνες του γηπέδου, συμπεριλαμβανομένου του LED διαφημιστικού συστήματος και του εσωτερικού τηλεοπτικού δικτύου καθώς και σε όλα τα κανάλια ψηφιακών μέσων του club. Το γήπεδο εγκαινιάστηκε νωρίτερα μέσα στον Απρίλιο και σε αυτό δεσπόζει το έμβλημα της ομάδας, ο πετεινός. Αυτό το έμβλημα έχει οδηγήσει σε παρεξήγηση στο διάβα της ιστορίας, με κάποιους να αποδίδουν στην ομάδα το παρατσούκλι «πετεινοί». Αυτό είναι ανακριβές, η Τότεναμ είναι γνωστή μόνο ως «σπηρούνια», απλά τον καιρό ίδρυσης της ομάδας ήταν πολύ δημοφιλείς οι κοκορομαχίες και στα κοκόρια φορούσαν σπιρούνια. Ο σε χρυσό χρώμα πετεινός στην οροφή του γηπέδου είναι ένας κόκορας-μαχητής που «φορά» ως αξεσουάρ σπιρούνια, το παρατσούκλι της ομάδας.

Η Audi έχει μία μακρά σύνδεση με το υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο. Η Τότεναμ είναι το πιο πρόσφατο παγκοσμίου φήμης club που προστίθεται στις συνεργασίες της μάρκας, συμπεριλαμβανομένης της πρωταθλήτριας Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου, της πρωταθλήτριας Ισπανίας Μπαρτσελόνα και της πρωταθλήτριας Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, διοργανώνει κάθε χρόνο το Audi Cup και το Audi Summer Tour, σημαντικά τουρνουά προετοιμασίας που διεξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο με συμμετοχές από μερικούς από τους μεγαλύτερους συλλόγους παγκοσμίως.

Στην Τότεναμ έχουν αγωνιστεί μεγάλες δόξες του παρελθόντος. Ανάμεσά τους οι ηγέτες Γκλεν Χοντλ και Πολ Γκάσκοϊν, που είχαν διατελέσει και αρχηγοί της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, οι χαρισματικοί επιθετικοί Τέντι Σέρινγκχαμ, Γκάρεθ Μπέιλ και Μάρτιν Τσίβερς (1968-1976), μαζί με τον σύγχρονο Χάρι Κέιν, ο Γερμανός Γιούργκεν Κλίνσμαν με το Βούλγαρο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και τον Κροάτη Λούκα Μόντριτς και φυσικά οι Αργεντίνοι Οσβάλντο Αρντίλες και Ρίκι Βίγια. Μεγάλη μορφή και ο Βορειοιρλανδός τερματοφύλακας Πατ Τζένιγκς ενώ κορυφαίος όλων στην ιστορία του συλλόγου θεωρείται αναμφισβήτητα ο Τζίμυ Γκριβς (1961-1970), ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ στην ιστορία. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Τότεναμ διαθέτει ένα παγκόσμιο κοινό με πάνω από 400 εκατομμύρια φιλάθλους, με ισχυρές βάσεις σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Κίνα, την Ασία και την Αφρική, περιλαμβανομένων περισσότερων από 160 επίσημων fan-clubs σε όλη την υφήλιο. Ένα βραβευμένο Ίδρυμα που έχει δημιουργήσει περισσότερες από 3 εκατομμύρια ευκαιρίες για τη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων στην τοπική κοινότητα μέσω προγραμμάτων εκπαίδευσης, απασχόλησης, υγείας και κοινωνικής ένταξης._Δελτίο Τύπου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ