Επικαιρότητα Κόσμος

To Audi Q4 e-tron concept στη Γενεύη

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα τρία σκίτσα του πρωτοτύπου Q4 e-tron concept που θα παρουσιαστεί στις αρχές του επόμενου μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Η Audi συνεχίζει να «βομβαρδίζει» το κοινό με νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα αλλά και με νέα SUV, παρουσιάζοντας σε κάτι περισσότερο από δύο εβδομάδες από σήμερα το νέο Q4 e-tron concept στο περίπτερό της στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Επί της ουσίας, το εν λόγω πρωτότυπο, που σήμερα αποκαλύπτεται μέσα από τρία επίσημα σκίτσα, εκτελεί… διπλά καθήκοντα αποτελώντας, από τη μια μεριά, τον οιωνό του επερχόμενου στα τέλη του 2019 νέου Audi Q4 και από την άλλη το τρίτο κατά σειρά δείγμα γραφής της εταιρείας των τεμνόμενων κύκλων, μετά τα e-tron SUV και e-tron GT concept, στην αναπτυσσόμενη κατηγορία των ηλεκτροκίνητων μοντέλων.

Προς το παρόν, η γερμανική εταιρεία δεν ανακοινώνει κανένα στοιχείο που να σχετίζεται με το τεχνολογικό ποιον του πρωτοτύπου, τις διαστάσεις ή τις κινητήριες μονάδες του, καθώς η μόνη αναφορά των ιθυνόντων της στο επίσημο δ.Τ. σχετίζεται με τη ρητή διαβεβαίωση ότι το πρωτότυπο θα εξελιχθεί σε μοντέλο παραγωγής ευρείας κλίμακας στα τέλη του 2020 - ή το αργότερο στις αρχές του 2021. Σε κάθε περίπτωση, τα τρία αυτά σκίτσα έρχονται να αποκαλύψουν απλώς τις βασικές «αρχές» της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του μοντέλου, που εμφανώς παραπέμπει σε εκείνη των Sport Activity Coupe._Χ.Α.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του Ράλλυ Τουρκίας;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου