top icon
Επικαιρότητα

Αξεσουάρ της M Performance Parts για την νέα Σειρά 1 της BMW

Πολλές επιλογές σε αξεσουάρ εντός και εκτός με την υπογραφή της Μ Performance Parts έρχονται να αναβαθμίσουν τον αθλητικό χαρακτήρα του νέου, 5θυρου μοντέλου της BMW.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη αποκάλυψή της νέας Σειράς 1, η BMW δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και πληροφορίες αναφορικά με τα σπορτίφ αξεσουάρ που διαθέτουν οι Βαυαροί για το νέο τους μοντέλο μέσω της Μ Performance Parts.

Πιο συγκεκριμένα, η γερμανική εταιρεία προσφέρει μεταξύ άλλων ένα διαφορετικό εμπρός splitter από carbon και μία ευμεγέθη αεροτομή οροφής στο πίσω μέρος, κατασκευασμένη επίσης από ανθρακονήματα. Από το ίδιο υλικό είναι φτιαγμένα τα πλευρικά διακοσμητικά αλλά και o διαφορετικός πίσω διαχύτης. Το πακέτο ολοκληρώνουν τα νέα «καπάκια» των εξωτερικών καθρεπτών, καθώς και το διαφορετικό  περίγραμμα των εμπρός «νεφρών».

Από εκεί και πέρα, η M Performance Parts διαθέτει στο σύστημα πέδησης για τους εμπρός τροχούς μεγαλύτερους δίσκους και 4πίστονες δαγκάνες με αναβαθμισμένη απόδοση και κόκκινο χρώμα, καθώς και μια σειρά σφυρήλατων ζαντών, σε δύο διαφορετικά σχέδια και χρώμα, με διάμετρο 18 ίντσες, που μπορούν να υποδεχτούν και αλυσίδες για οδήγηση στο χιόνι. Για τους πιο απαιτητικούς, το «παρών» δίνει και ένα σετ ζαντών με διάμετρο 19 ίντσες.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, πέραν των χαρακτηριστικών φιλέτων στα μαρσπιέ και του ιδιαίτερου φωτισμού που «αναδύεται» στο έδαφος κάθε φορά που ανοίγουν οι πόρτες, η M Performance Parts προσφέρει ένα διαφορετικό σε σχήμα πηδάλιο, το οποίο είναι επενδεδυμένο από αλκαντάρα, paddles από carbon για το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς και βελούδινα πατάκια._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ