top icon
Επικαιρότητα

Αυτή είναι η έκδοση παραγωγής του Honda CR-V Hybrid

Η ιαπωνική εταιρεία αποκαλύπτει την έκδοση παραγωγής του υβριδικού Honda CR-V που φέρει το προηγμένο σύστημα κίνησης Honda Hybrid Performance.

Το είχαμε δει ως πρωτότυπο, πλέον όμως ήρθε η ώρα ώστε η υβριδική έκδοση του Honda CR-V να δει το φως στη δημοσιότητας ως τελικό προϊόν που είναι έτοιμο να πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής. Σημείο αναφοράς για τη συγκεκριμένη εκδοχή του ιαπωνικού SUV είναι το σύστημα Honda Hybrid Performance, το οποίο υιοθετεί την τεχνολογία Multi-Mode Drive (i-MMD) που αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson και ένα καινοτόμο σύστημα άμεσης μετάδοσης για υψηλή απόδοση και αθόρυβη λειτουργία (διαβάστε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες του συστήματος, εδώ).

Σήμερα, πέρα από τις δύο μόλις φωτογραφίες του αυτοκινήτου, η Honda δίνει στη δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων του νέου CR-V Hybrid. Πιο συγκεκριμένα, η προσθιοκίνητη έκδοση των 184 ίππων και 315 Nm εκπέμπει σύμφωνα με την προσαρμογή του κύκλου NEDC στο νεότερο WLTP μόλις 120 gr διοξειδίου του άνθρακα για κάθε χιλιόμετρο κίνησης καταναλώνοντας συγχρόνως 5,3 λιτ./100 χλμ. Στην τετρακίνητη δε έκδοση, οι τιμές αυτές διαμορφώνονται στα 126 gr/χλμ. και 5,5 λιτ./100 χλμ. Σύμφωνα με τη Honda, το νέο CR-V θα ξεκινήσει να παράγεται από τον επόμενο κιόλας μήνα και θα είναι διαθέσιμο στις κατά τόπους αγορές στις αρχές του 2019._Χ.Α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ