top icon
Επικαιρότητα

Αυτό είναι το νέο Suzuki Swift Sport

Η Suzuki μας δείχνει σήμερα το νέο Swift Sport που θα αποκαλυφθεί πλήρως και επισήμως τον προσεχή Σεπτέμβριο στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Η ιαπωνική εταιρεία έδωσε πριν λίγες ώρες το στίγμα των προθέσεών της στο σπορτίφ παρακλάδι της κατηγορίας Β δημοσιοποιώντας μία μόλις φωτογραφία του νέου Suzuki Swift Sport. Κατά την πάγια τακτική των Ιαπώνων, στη λιτή της ανακοίνωση η Suzuki δεν αποκαλύπτει περισσότερα στοιχεία περιοριζόμενη μόνο στη διαβεβαίωση πως το νέο της μικρό θα δίνει έμφαση στο χαμηλό βάρος –οι έως τώρα εκτιμήσεις μιλούν για κάτω από 1.000 κιλά- και στη σπορ συμπεριφορά.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες μέχρι και αυτή τη στιγμή εκτιμήσεις, κάτω από το καπό του Swift Sport τρίτης γενιάς θα φιλοξενείται για πρώτη φορά ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας που θα αντικαταστήσει τον παλαίμαχο ατμοσφαιρικό 1.600άρη. Ασφαλώς, πρόκειται για τον 1.400άρη Boosterjet που είδαμε και στο Vitara, με την απόδοση να ορίζονται κοντά στους 140 ίππους και τα 220 Nm.

Περισσότερες πληροφορίες αναμένουμε όλοι μετά το πέρας του Αυγούστου, λίγες μέρες πριν τα επίσημα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκγούρτης._Χ.Α. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ