top icon
Κόσμος

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Skoda Vision 7S

Στις 30 Αυγούστου η Skoda θα αποκαλύψει πλήρως το ηλεκτρικό Vision 7S, το οποίο θα αποκαλύψει τη μελλοντική σχεδιαστική κατεύθυνση της μάρκας. Και όχι μόνο.

Tο Skoda Vision 7S είναι ένα ηλεκτρικό SUV που θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 30 Αυγούστου καταδεικνύοντας τη νέα σχεδιαστική κατεύθυνση που αναμένεται να ακολουθήσει ο Τσέχος κατασκευαστής με τα μελλοντικά προϊόντα του.

Τα δύο εξωτερικά σκίτσα του αμιγώς ηλεκτρικού πρωτότυπου που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα απεικονίζουν ένα φρέσκο και αρκούντως εντυπωσιακό εμπρός μέρος. Η σημαντικά φαρδύτερη και πιο επίπεδη μάσκα της Skoda είναι σκούρα και, φυσικά, κλειστή. Την ίδια στιγμή, οι εμπρός προβολείς, που έχουν επανατοποθετηθεί εξωτερικά στην άκρη του οχήματος, είναι διατεταγμένοι σε δύο σειρές, η μία πάνω από την άλλη, ενώ μια λωρίδα φώτων ημέρας εκτείνεται από πάνω τους πλευρικά στα έντονα φτερά, επεκτείνοντας έτσι ένα «φωτεινό σύμπλεγμα» σχήματος «Τ».

Skoda Vision 7S

Την ίδια στιγμή, το καπό διαθέτει έντονα περιγράμματα και παραπέμπει στη γνωστή σχεδιαστική φιλοσοφία της Skoda. Ο εντυπωσιακός, πλήρως επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας διαθέτει 7 κατακόρυφα διατεταγμένες εισόδους αέρα, με την κεντρική να φέρει ένα ένθετο σε εντυπωσιακό πορτοκαλί χρώμα. Η κάτω περιοχή είναι εξοπλισμένη με αλουμινένιο προστατευτικό.

Οι μεγάλοι, αεροδυναμικά βελτιστοποιημένοι τροχοί τονίζουν με τη σειρά τους την ισχυρή οπτική απήχηση του Vision 7S, ενώ στο πλάι οι καθαρές επιφάνειες και μια ελαφρά κεκλιμένη γραμμή οροφής προς τα πίσω, δίνουν τον τόνο της σχεδιαστικής φιλοσοφίας του νέου EV της Skoda.

Skoda Vision 7S

Vision 7S: Εσωτερικό με… άποψη

Το πρώτο σχέδιο του εσωτερικού του πρωτότυπου Vision 7S αποκαλύπτει ένα ευρύχωρο όχημα με εντελώς νέα, ευέλικτη εσωτερική αρχιτεκτονική, που προσφέρει χώρο για έως και επτά άτομα. Για τη δημιουργία του μινιμαλιστικού εσωτερικού χρησιμοποιούνται βιώσιμα υλικά, με τη νέα σχεδιαστική γλώσσα να εστιάζει στην ευκολία ελέγχου των ψηφιακών τεχνολογιών και στην αναβάθμιση της λειτουργικότητας.

Το εσωτερικό του νέου πρωτότυπου Vision 7S διαθέτει συμμετρική σχεδίαση με χαρακτηριστικό στοιχείο το φαρδύ, οριζόντιο ταμπλό που εκτείνεται στις πόρτες, ενισχύοντας την αίσθηση ευρυχωρίας. Το εργονομικά τοποθετημένο υποβραχιόνιο, καθιστά τον χειρισμό της οθόνης αφής και των απτικών διακοπτών εύκολο και άνετο. Απτικά χειριστήρια έχουν ενσωματωθεί και στο επανασχεδιασμένο τιμόνι ενώ διαδραστικά απτικά και οπτικά στοιχεία υπάρχουν και στα πάνελ κάθε πόρτας.

Skoda Vision 7S

Το ευρύχωρο εσωτερικό προσφέρει τη δυνατότητα δύο διαφορετικών χωροταξικών διαρρυθμίσεων, για οδήγηση και ανάπαυση. Στη διάταξη οδήγησης, όλα τα χειριστήρια βρίσκονται στην ιδανική θέση για εύκολη πρόσβαση σε αυτά, ενώ η κεντρική οθόνη αφής είναι κάθετα ευθυγραμμισμένη, διευκολύνοντας την ανάγνωση των πληροφοριών που εμφανίζονται. Η διάταξη ανάπαυσης μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά τη φόρτιση ή τη στάση για ξεκούραση. Σε αυτή, το τιμόνι και ο πίνακας οργάνων μετακινούνται προς τα εμπρός, ενώ τα καθίσματα της πρώτης και της δεύτερης σειράς μετακινούνται προς τα πίσω. Με αυτό τον τρόπο οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χώρο για μεγαλύτερη άνεση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Skoda Vision 7S
  • Skoda Vision 7S
  • Skoda Vision 7S
  • Skoda Vision 7S
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ