Επικαιρότητα Κόσμος

Bayon, το νέο B-SUV της Hyundai

Η Hyundai δημοσιοποίησε το όνομα ενός νέου SUV της κατηγορίας B που θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από την επόμενη χρονιά.

Η Hyundai συνεχίζει την επέλασή της στην SUV κατηγορία ανακοινώνοντας σήμερα την έλευση ενός ακόμα νέου μοντέλου που θα φέρει την ονομασία Bayon. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Κορεάτης κατασκευαστής, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που θα παρουσιαστεί επίσημα στην Ευρώπη μέσα στο πρώτο μισό του 2021 και θα τοποθετείται στην αφετηρία της γκάμας των SUV μοντέλων του, πριν το Kona.

«Με την διάθεση ενός νέου μοντέλου στην κατηγορία Β, στη βάση των SUV μοντέλων της γκάμας, βλέπουμε μια εξαιρετική ευκαιρία να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τη ζήτηση των Ευρωπαίων πελατών ας και να αυξήσουμε την προσφορά μας  σε ένα πολύ δημοφιλές τμήμα. της αγοράς» δηλώνουν με έμφαση οι ιθύνοντες της Hyundai.

Με γνώμονα ότι πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που  απευθύνεται κυρίως στους αγοραστές της γηραιάς ηπείρου, το όνομα Bayon αντλεί την έμπνευσή του από την αντίστοιχη της γαλλικής πόλης Bayonne που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά της χώρας, ανάμεσα στις ακτές του Ατλαντικού και τα βουνά των Πυρηναίων.

Τα τελευταία 20 χρόνια, η εταιρεία έχει εμπνευστεί για την ονομασία πολλών μοντέλων της από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται όχι μόνο το Tucson και το Santa Fe, που πήραν το όνομά τους από πόλεις στις πολιτείες της Αριζόνα και του Νέου Μεξικού, αλλά και το Kona, το οποίο παραπέμπει στην ομώνυμη περιοχή στη Χαβάης. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το Nexο το οποίο δανείζεται το όνομά τους από την ομώνυμη επίσης πόλη στο νησί Bornholm της Δανίας.

Ποιος από τους 7 φιναλίστ για το COTY 2021 κερδίζει τη δική σας ψήφο σαν Αυτοκίνητο της Χρονιάς;

Επιλογές
Ψηφοφορία

Τιμές - Τεχνικά

 

Κατηγορία άρθρου