top icon
Επικαιρότητα

BMW και Lufthansa ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία διαφορετική εναέρια παρουσίαση του Vision iNΕΧΤ

Ένα ειδικά διαμορφωμένο Boeing 777F από το στόλο της Lufthansa Cargo θα φιλοξενήσει στο εσωτερικό του μια… εναέρια παρουσίαση του οράματος της BMW για το μέλλον που θα αναδειχθεί ειδικά για την περίσταση μέσα από το Vision iNext World Flight.

Μόναχο, Νέα Υόρκη, Σαν Φρανσίσκο και Πεκίνο. Τέσσερις προορισμοί σε τρεις διαφορετικές ηπείρους σε πέντε μόλις ημέρες. Περί τίνος πρόκειται, άραγε;

Το BMW Group συνεργάζεται με τη Lufthansa Cargo για να παρουσιάσει το BMW Vision iNEXT World Flight ως μέρος μιας εκδήλωσης διαφορετικής από τις άλλες. Πιο συγκεκριμένα, περισσότεροι από 300 εκπρόσωποι των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να επιβιβαστούν στο πιο εξελιγμένο και αποδοτικό cargo αεροσκάφος της κατηγορίας του -ένα Boeing 777F από το στόλο της Lufthansa Cargo- για πρώτη φορά, με στόχο να έρθουν όσο πιο κοντά γίνεται στην κινητικότητα του μέλλοντος που ενσωματώνει το BMW Vision iNEXT.

Οι προετοιμασίες για την εκδήλωση-παρουσίαση περιλαμβάνουν την εγκατάσταση 30 τόνων υλικού που θα χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή της κατάλληλης πλατφόρμας για την παρουσίαση του BMW Vision iNEXT. Συν τοις άλλοις, περιλαμβάνει τη τοποθέτηση στο «σώμα» του Boeing 77F επιπλέον καλωδιώσεων με συνολικό μήκος 7,5 χιλιομέτρων, ενώ την ίδια στιγμή, 78.000 LED ενσωματωμένα σε 165 μονάδες LED βίντεο, καθώς και δέκα 13.000 ANSI lumen προβολείς, θα ανάψουν σ’ ένα σόου στο εσωτερικό του αεροσκάφους που κυριολεκτικά θα… απογειωθεί απευθυνόμενο σε όλες τις αισθήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότεροι από 120 ειδικοί στην κατασκευή εκθεσιακών περιπτέρων, καθώς και εμπειρογνώμονες της Lufthansa Cargo και του BMW Group, έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση του έργου.

Οι πρώτοι επισκέπτες αναμένεται να φτάσουν οκτώ ώρες μετά την προσγείωση του αεροπλάνου. Και μόλις τέσσερις ώρες μετά την ολοκλήρωση της τελικής παρουσίασης, το αεροσκάφος θα απογειωθεί ξανά για τον επόμενο προορισμό του.

«Τα προϊόντα με όραμα αξίζουν αντίστοιχες παρουσιάσεις. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καταστήσουμε δυνατή αυτή την εξαιρετική παγκόσμια πρεμιέρα σε συνεργασία με τη BMW», δήλωσε ο Peter Gerber, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Lufthansa Cargo AG.

Από τη μεριά του, ο Klaus Fröhlich, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της BMW AG και υπεύθυνος για την ανάπτυξη της μάρκας, είπε:

«Το iNEXT είναι η πρόθεσή μας για την κινητικότητα του μέλλοντος, οπότε είναι λογικό το BMW Vision iNEXT να παρουσιαστεί σ’ ένα παγκόσμιο ακροατήριο με διαφορετικό τρόπο και στυλ»._Χ.Α.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ