top icon
Επικαιρότητα

Βραβείο σχεδιασμού για το Fiat Concept Centoventi

Το Fiat Concept Centoventi κατέκτησε το βραβείο Concept Car της χρονιάς στο πλαίσιο του θεσμού Car Design Awards, ο οποίος διοργανώνεται από το εξειδικευμένο σε θέματα σχεδιασμού αυτοκινήτων Car Design News.

Οι 18 επικεφαλής κέντρων σχεδιασμού που συνέθεσαν τη φετινή κριτική επιτροπή, δήλωσαν: «πρόκειται για ένα επαναστατικό αυτοκίνητο που ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή του αρχιτεκτονική και την έξυπνη χρήση των υλικών και χρωμάτων». Με την παρουσίαση του στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2019, το Fiat Concept Centoventi προσέγγισε με έναν νέο τρόπο την ηλεκτροκίνηση.

Fiat Concept Centoventi

Μινιμαλιστικό και πλήρως προσαρμόσιμο σε κάθε στάδιο της ζωής του ξεκινά από μια βασική έκδοση, η οποία στη συνέχεια μπορεί να εξατομικευτεί μέσω του προγράμματος 4U με την επιλογή μεταξύ 4 καλυμμάτων για την οροφή, 4 προφυλακτήρων, 4 σχεδίων για τους τροχούς και τέσσερα φιλμ καλύμματος του αμαξώματος. Παράλληλα στο εσωτερικό τα στοιχεία κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν εύκολα και γρήγορα επιτρέποντας τη διαμόρφωση των θηκών και των διαθέσιμων χώρων. Ακόμα και η αυτονομία μπορεί να διαμορφωθεί χάρη στην πρωτοποριακή αρχιτεκτονική των μπαταριών, επιτρέποντας στο χρήστη να αλλάζει την αυτονομία του οχήματος από τα 100 έως και τα 500 χλμ.

Fiat_Concept_Centoventi

Από το 1999, το Car Design News (CDN), αποτελεί την πλέον σημαντική πηγή πληροφοριών, νέων και γνώσεων για τους φοιτητές και τους επαγγελματίες σχεδιαστές αυτοκινήτων. Τα θέματα του Car Design News διαβάζονται από περισσότερους από 500.000 μοναδικούς χρήστες κάθε χρόνο. Το κύρος του μέσου βασίζεται και στο γεγονός ότι η θεματολογία του μέσου διαμορφώνεται με τη συμβολή κορυφαίων προσωπικοτήτων από το χώρου του σχεδιασμού. Δελτίο Τύπου

Fiat Concept Centoventi

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ